2777
2789
عنوان

چگونه پسر دار شویم

| مشاهده متن کامل بحث + 797 بازدید | 35 پست

عزیزم من علمی بهت میگم هیچ روش تغذیه تضمینی وجود نداره همش دروغه و یه سری شیاد برای پول گرفتن از مردم راه انداختن بالاخره بچه یا دختره یا پسر اگه پسر شد میگن کار ما بوده اگه نشد میگن خوب رعایت نکردی اگه همسرت خیلی به جنسیت حساسه و ممکنه باعث به هم خوردن زندگیت بشه فعلا بچه دار نشو تا وقتی که به این درک برسه حالا چه به زور دختر بخواد چه پسر 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم من علمی بهت میگم هیچ روش تغذیه تضمینی وجود نداره همش دروغه و یه سری شیاد برای پول گرفتن از مرد ...

میدونی جاریم بچه اولش پسر بود اینم رقابت از اون نمیخواد انگار کم بیاره پسر میخواد

تو فصل سرما( زمستون ) اقدام کنی قطعا پسر میشه 

ما هیچ پیش زمینه ای نداشتیم بگم رژیم مناسب پسر زایی گرفتیم با چیز دیگه نه،تازه ناخواسته هم بود اما چون اقداممون تو فصل سرما بود پسره اوردیم

دختر قشنگم.تو تکه از بهشت هستی ک از آسمان جدا شده..یک مشت شادی.قلب پر از عشق..دوستت دارم

برای بچه پسر هم بستگی به اسپرم مرد داره و هم بستگی به محیط قلیایی یا اسیدی بودن رحم زن.

رحم اسیدی اسپرم پسر رو نابود میکنه و بچه دختر میشه

رحم قلیایی اسپرم دختر رو نابود میکنه و بچه پسر میشه

عزیزم خدا تو قران گفته ما به هرکس بخواهیم پسر میدیم و یا دختر ...فامیل ما دوتادختر داشت انقدر رفت دکتر که پسربشه ..پسر شد ولی هزارجور مریضی داره و تو سه سالگی باید دیالیز شه...از خدا بخواه که اگه صلاحه بهت بده..منم خودم بچه دومو دوست داشتم پسر بشه و دعاکردم ..الان پسرم کنارم خوابه..

هیچ قدرتی از خدا بالاتر نیست هرخواسته ای دارید از خودش بخواهید