2777
2789

داستان از این قراره زندگی ما بشدت عاشقانه بود همه چی عالی بود منم یه زن قانع و کم خرج ک فشار نیاد به همسرم چون قسط داشتیم ماشینمون پراید بود.عید متوجه شدم بدهی میلیاردی داریم چون شوهرم دسته چک گرفته و میخواسته درآمدش و ببره بالا و من اصلا خبر نداشتمو.....

خلاصه شوهرم مجبور شد بره از این شهر یه جا دیگه کار کنه ک بتونی بدهیارو بده چون اینجا بود میوفتاد زندان

یه ماهه یه جا کار میکنه قرار بوده پول بریزه و لی میگه همش خرج شده دعوامون شد گفتم پول یه ماه کار کردنتو خرج خودتو شکمت کردی زور به قسطا نرسید با خودت نگفتی شاید زنم کم پول باشه غیرتت کجا رفته. و اینکه شوهرم یه خیانت چتی هم کرده بهم با یه زنی از شهر خودمون در حد پیام باهم بودن و زندگیمون تقریبا رفته بود رو هوا.

منم یه خورده پسندازی داشتم رفتم موهامو کراتین کردم گفتم باید به خودم برسم دیگه مهم نیس هرچی قانع بودم بسه حالا الان میخوام بهش پیام بدم برام پول بریز وقت مژه دارم بنظرتون چجوری بگم بهش ک بریزه و نگه ندارمو...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الان به خاطر اینکه لج اونا ذربیاری میخوای خرج کنی،یا واقعا دوست داری مژه بکاری

میخوام لجشو در بیارم و ازش پول بگیرم به این بهونه ها چون من تاحالا مزه نکاشتم بعدنا حتما میرم ک ببینه و تو چشمش باشه این به خودم رسیدن

الانم  اونکه نیس از کجا میفهمه نرفتم 

کلا هرچی قانع باشی و کوتاه بیای مرد فمر می‌کنه وظیفته و اگه یکروز این کار رو نکنی وحشی میشه ،به نظرم خیلی با آرامش بخش پیام بده یا زنگ بزن بگو عزیزم لطفاً یه هزینه ای بده بابت مژه هام می‌خوام یکم به خودم برسم حالم خوب بشه بذار این خرجا براش عادی سه از یکطرف هم خیلی پشت هم درخواست نکن که لج کنه یا فکر کنه قدر نشناسی سیاستت هم حفظ کن

منم‌شوهرم‌پول‌نمیده

حالا زنی‌که‌شوهرش‌پول‌نمیده چه‌جوری‌خرح‌داشته‌باشه؟

والا من دیگه‌خسته‌شدم دیگه‌غرورم‌انسانیتم‌اجازه‌نمیده‌بدم

گدایی‌پول‌از‌شوهرم‌بکنم اونم بره هر گوهی خواست‌بخوره

حق داری به خودت برسی اگه بگی پول واسه کاشت مژه میخوای از هر لحاظ ناراحت میشه که درکی به این وضعیتش نداری 

اگه واقعا خیلی مهمه فقط بگو پول لازم دارم باید چیزی بخرم .این بهتره

میگن دعای نینی سایتیها میگیره دعام کنید یه زن خسته ولی امیدوارم.