2777
2789

میدونم اکثر خانوما بلدن اما این برای اونایی هستش که اگر بلد نیستن و تو مهمونی هاشون نگران میشن برنج خراب از آب در بیاد ،،،،

به برنج درحال پخت آبلیمو بزن خیلی هم نباشه نصف قاشق غذا خوری کافیه  ، کف های ک رو آب جمع میشه رو جمع کن بریز دور ،

یه چهار دقیقه آخر پخت آب خنک بریز تو برنجا این کار باعث میشه به برنج شوک وارد بشه و دون دون بشه ،، برنج رو تو صافی برگردوندی یکم آب روش. بپاش اینطوری بهتره ،،،،

اگه مثل من گاهی برنج رو تو پلو پز میپزی یکم آب لیمو خیلی کم  به برنج و آبی ک‌تو پلوپز هستش بریز از همون اول 

💚🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هیچ وقت برنجم خوب نمیشه مثل مامانم درست میکنم ولی مال مامانم ۳ برابر بهتر میشه نمیدونم ایراد از کجاست

بنظرم اگه بلد باشی نیاز به آبلیمو و یخ نیست

”با کسی باشید که کِیف کنه از داشتنتون“ همین!

من هیچ وقت برنجم خوب نمیشه مثل مامانم درست میکنم ولی مال مامانم ۳ برابر بهتر میشه نمیدونم ایراد از ک ...

من هم عادی میپزم هم اینجوری هردو خوب میشه این بهتر مخصوصا اونایی که خیلی خوب نمیشه برنجاشون 

💚🌱

من اصلا آبکش بلد نیستم فقط بصورت کته میتونم البته کته هام خوب درمیاد میشه برا کته هم آبلیمو اضافه کر ...

آبکش رو به همین روشی که گفتم بپز ،، اره خب تو پلوپز روش کته میپزی ،، اما خب آبلیمو خیلی کم باید بزنی چون آبکش نمیکنی جذب برنج میشه 

💚🌱

نه برنج آبکشم خوب میشه نه کته😩😩😩😩خورشتام عالیه ولی برنجام افتضاح 

برنج ابکش ک خونه بابام درست نکردم اصلا الان درست متوجه نمیشم کی دقیقا باید بردارم ابکش کنم برنجارو ک خراب نشه

برنج کته هم شانسی ی بار شفته میشه یه بار خوب😩😩😩

چی بگم والا درست میشه🤝🏼

من هم عادی میپزم هم اینجوری هردو خوب میشه این بهتر مخصوصا اونایی که خیلی خوب نمیشه برنجاشون

اینم امتحان کردم بیفایده بود

برنجمم کیفیتش خوبه مهمون داشتنی میسپرم به مهمونا اونا خوب درمیارن ایراد از برنجم نیست

”با کسی باشید که کِیف کنه از داشتنتون“ همین!

نه برنج آبکشم خوب میشه نه کته😩😩😩😩خورشتام عالیه ولی برنجام افتضاح برنج ابکش ک خونه بابام درست نکر ...

برنج آبکش رو یکی دوتا رو بگیر دستت لهش کن وسطش نباید مغز داشته باشه البته شل و ول هم نباشه فرم برنج تغییر نکنه که شفته میشه ،، تو این مرحله که تو دستت بخش کردی سفتی خاصی داخلش نبود یا بریز دهنت بجو اگر خامی و سفتی حس نکردی یعنی پخته البته پنبه ای و وا رفته هم نباشه ،،، 

اگر نه دیگ داره یکم دوم تر برش دار 

💚🌱