میدونم اکثر خانوما بلدن اما این برای اونایی هستش که اگر بلد نیستن و تو مهمونی هاشون نگران میشن برنج خراب از آب در بیاد ،،،،
به برنج درحال پخت آبلیمو بزن خیلی هم نباشه نصف قاشق غذا خوری کافیه ، کف های ک رو آب جمع میشه رو جمع کن بریز دور ،
یه چهار دقیقه آخر پخت آب خنک بریز تو برنجا این کار باعث میشه به برنج شوک وارد بشه و دون دون بشه ،، برنج رو تو صافی برگردوندی یکم آب روش. بپاش اینطوری بهتره ،،،،
اگه مثل من گاهی برنج رو تو پلو پز میپزی یکم آب لیمو خیلی کم به برنج و آبی کتو پلوپز هستش بریز از همون اول