سلام بچه ها،من یدونه از فامیلام یه سوالی داره درباره کارت بلوجونیور،کلا هم یدونه سیمکارت داره که با اون سیمکارتش یه حساب توی نی نی سایت داره ولی اون کاربریش تعلیق شده
واسه همین من الان گوشی رو میدم به اون که ازتون دربارش سوال بپرسه و موقتا فقط برای این تاپیک حساب دست اون هست.متن بعدی رو اون مینویسه
سلام دوستان،من توی شهر جیرفت زندگی میکنم، برای دخترم که 10 سالشه یه کارت بلوجونیور سفارش دادم،همه اطلاعات هم درست بود و سفارش ثبت شد و برام پیامک هم اومد،توی پیامک نوشته بود اگه تا 15 روز سفارش به دستتون نرسید حتما تماس بگیرید با ما،من میخوام وضعیت کارت دخترم رو رهگیری کنم ولی چون که دخترم شماره ای مختص به خودش نداره من شماره خودم رو برای سفارش کارت اون وارد کردم واسه همین هم وقتی توی قسمت کارت توی بلو میرم فقط کارت بلو خودم رو نشون میده.الان برای رهگیری باید چیکار کنم؟اگه زنگ بزنم به پشتیبانی واقعا میتونن کمکم کنن؟ و اینکه با کارت بلو جونیور هم میشه از توی سایت هایی مثل گاج مارکت و ... کالا سفارش داد؟چون که من توی فرم ثبت سفارش توی خیلی سایت ها دیدم که فقط با کارت های عضو شتاب میشه سفارش انلاین ثبت کرد.خواهش میکنم راهنمایی بفرمایید دخترم کارتش رو برای اول مهر نیاز داره🙏🙏🙏🙏🙏🙏