یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ببین الآن شما زن و شوهرید حین آشنایی نیستی که بخوای تصمیم خاصی بگیری باید باهم صحبت کنید ببین اصن دلیل عصبانیتش چیه شاید فشار روشه شاید رو یه چیزی حساسه که تو نمیدونی چیه مشاور برید میشه حلش کرد
عزیزم سعی کن خودش و حرفاش و رفتارشو به کتف چپت بگیری ....باید به درجه ای از بیخیالی برسی که اصلا بود و نبود و هیچ حرفیش مهم نباشه ....کار خودتو بکنی ، حرفی و گله ای از کسی داری خودت بهشون بگی، زیاد هم سخت نگیری وگرنه پیر میشی ....حیف اعصاب و بدن نازنینته که توی زندگی وقف ی ادم خل بشه ...به خودت و خدا قول بده ک میخوای تغییر کنی و راهتو ازش جدا کنی و ازطرفی براش دعاکنی ک اروم بشه .
عزیزم سعی کن خودش و حرفاش و رفتارشو به کتف چپت بگیری ....باید به درجه ای از بیخیالی برسی که اصلا بود ...
ب فکر مستقل شدنم شاید اگه مستقل بشم روحیم بهتر بشه اصلا نمیتونم ناراحت بشم مثلا پول میخوام لباس بخرم باید ی دعوا بشه تا پول بده چند سال با خانوادش تو ی ساختمونم عرضه نداره خونه اجاره کنه
همون اول میدونستی اینطوریه و بله دادی؟ ببین الآن شما زن و شوهرید حین آشنایی نیستی که بخوای تصمیم خاص ...
اصلا نمیزاره باهاش حرف بزنم مثل وقتی ارومه میرم بغلش باهش حرف بزنم از دلخوری هام بگم عصبی میشه اصلا نمیشه باهاش حرف زد منم همش میریزم تو خودم حرص میخورم از این زندگی
مستقل شو ، حرص هم کمتر میخوری، حداقل توی عمرت هدف پیدا میکنی و سرت گرم میشه کمتر به اون و رفتار و اخلاقش فکر میکنی و تمرکزت ازش برداشته میشه ....ببین توانقدرارزشمندی که بایدباتمام وجودت یه کاری کنی که فقط خودت در ارامش باشی حالا به هرطریقی ک میتونی
اصلا نمیزاره باهاش حرف بزنم مثل وقتی ارومه میرم بغلش باهش حرف بزنم از دلخوری هام بگم عصبی میشه اصلا ...
مثل همسرمنه ...من مدتیه فقط حرفامو مینویسم ،ازعمد یه جور مینویسم که ببینه یعنی در دسترس باشه ....مثلا مینویسم خدای خوبم ممنونم که حداقل تورو دارم که باهاش حرف بزنم تو شاهد باش که تو زندگی تنهام و کسی نیست که باهاش درد ودل کنم ...امروز فلان اتفاق افتاد و من بازهم نتونستم با کسی که به ظاهر شریک زندگیمه حرف بزنم ولی میخوام از تو که کمکم کنی