بعد چشمو باز میکردم از ترس تا نیم ساعت خوابم نمیبرد بعد دوباره تا چشم میبستم انگار ادامه اون خوابو میدیدم خیلی بد بود خیلی حالم بده به نظرتون تعبیرش چیه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من مثل خیلی از کاربرا نمیخوام درباره سن و زندگیم دروغ بگم و کاربری فیک داشته باشم☺💕 صادقانه میگم من زیر ۲۰ سالمه اگر میخواید بگید بچه ای جمع کن برو درستو بخون بهتره که باهم صحبت نکنیم که خدایی نکرده دلخوری پیش نیاد🙌❤اگر هم که نه منم جای دخترتون لطفا منو راهنمایی کنید که به راهنمایی شما بزرگترها محتاجم تو زندگیم
من خواب جنگ میدیدم دیدم دوباره جنگ شده سربازای دشمن ریختن تو خیابونا منم اون لحظه خیابون بودم موشک بود که میریخت سر مردم خودم موشک هارو میدیدم.. راه فرار نداشتم تسلیم مرگ شدم منتظر مردن شدم هنوز حالم بد
من خواب جنگ میدیدم دیدم دوباره جنگ شده سربازای دشمن ریختن تو خیابونا منم اون لحظه خیابون بودم موشک ب ...
من انگار خونه مادر بزرگم بودم بعد اونجا یهو هر لحظه یکی جیغ میزد مثلا فلانی مرده اول که مادر بزرگم که فوت شده بود دیدم باز مرد بعد همسایه بعد بابا بزرگم بعد دوباره اون یکی مادر بزرگم داشت وصیت مینوشت من دیگه رفتیم دارم میمیرم