2777
2789

من ۳۳ سالمه و یه دونه دختر دارم که نزدیک ۴ ماهشه. قبل بارداری چاق بودم و الآنم که چاقم . وزنم ۹۰ و قدم ۱۶۵. دوس دارم برم اسلیو معده کنم و به آرزوی لاغر شدن برسم . مو کراتینه کنم ‌رنگ کنم و ‌.... 

اما میگم کاش یه بچه دیگه هم داشتم که دخترم تنها نباشه . هم سنم داره بالا می‌ره و هم حوصله دوباره بارداری و زایمان و شیردهی .... ندارم .اینجوری چند سال هم باز درگیر میشم . نمی‌دونم قید بچه دوم بزنم و برم اسلیو معده و تغییرات و به خودم رسیدن و .... 

یا بعدا پشیمون میشم بچه دوم نیاوردم . شما بودین چه کار میکردین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۳۳ سال چه سنی هست ک میگی سنم میره بالا نمیتونم بعدا بیارم 

اینم بگم عمل رفتی بعدشم باید رعایت کنی ها مث همسایه ما نشی رفت عمل اومد رعایت نکرد دو برابر قبلش شد 

برو عمل کن حامله ام شدی میری زیر نظر پزشک تغذیه وزنت تحت کنترل میمونه 

مطمئن باش بچه دوم بیاری دیگ عمل نمیری اول عمل کن بعد 

هنوز زوده عزیزم برا بچه دوم.. تا 35 وقت داری.. بزار یکم بچه اولت بزرگ شه.. اسلیو معده هم دوستم انجام داد دوماهی سخت میگذره چون فقط باید سوپ بخوری اما دوستم راضیه الان.. خیلی خوب شده 

کسی لایکم نکنه

خب میترسم عمل کنم و تو بارداری چاق بشم و برگرده

نه دیگ میری پیش متخصص تغذیه اون میگه چه طور بخور چقدر بخور هم جنین جون بگیره هم تو چاق نشی 

ببین همش به اراده اس اراده ک نداشته باشی عملم کنی دوباره چاق میشی نه اراده داشته باشی بدون عمل هم لاغر میکنی

بنظرم وزنی نداری ک بخای بری برا جراحی با رژیم میتونی راحت وزنت و بیاری پایین و ب خودت برسی،من ی دوست فوق العاده تپل دارم خیلیم سرحال و شاده و همه جوره ب خودش میرسه،حالا شما هیچ کاری انجام نمیدن چون تپلی،اول موهات و رنگ و کراتین کن ب خودت برس و لذت ببر و همزمان رژیم تو شرو کن و هروقتم خواستی بچه دوم و بیار اگه دیدی ک وزنت بالاس اونموقع اقدام کن برا ااسلیو