2777
2789
عنوان

مجرد ماندن دختران بالای 30 سال

| مشاهده متن کامل بحث + 20537 بازدید | 168 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید ببینید برای چی میخواین ازدواج کنید؟

عشق و زندگی در کنار یه مرد که به شما آرامش بده ؟

اگر موضوع این هست که به عشق و آرامش برسین که میزان درآمد و دارایی شخص اصلن مهم نیست. ملاک ها باید اخلاقی باشه. اصالت خانوادگی و حسن شهرت اون مرد تو محل کارش و محل زندگیش

رز لیمویی من حس میکنم ما دوتا یکی هستیم از بس همه چیمون شبیه همه

دعاها رو بخونید کتاب ازدواج مثل اب خوردن اسان هست رو بخونید سر دو ماه موردهای خوبی پیس میاد

کتاب قانون جذب 

برید توی بازار دانلودس کنید

چهل روز باید بخونی  سی و نه روز بخونی سوره رو و یکی رو گرو بذاری تا به حاجت برسی

اینم امتحان میکنم

دیگه توکل به خدا

یه عده میگن شوهر میخوای چیکار و برو بگرد و خوش بگذرون و ....

حس مادریمو چیکار کنم؟ تا کی بغض کنم و بچه خودمو بخوام؟

خب منم دلم میخواد عزیز دل یکی باشم که بخاطرش انگیزه ادامه زندگی داشته باشم. دلم میخواد مسافرت برم باهاش

دلم میخواد نازمو بخره

هی مجبورم همه رو بریزم تو خودم

اگر ازدواج بده اینایی که شوهر کردن چرا طلاق نمیگیرن؟ چرا الکی نسخه میپیچن؟ درسته زندگی مشترک دردها و مشکلات بیشتری داره ولی مجرد بودن هم بی درد نیست

یه نفر تو زندگی من هرگز بخشیده نمیشه
بايد در نظر بگيريد خب دختر كه بالاي سي هست خب خواستگارش هم ديگه بالاي سي سي و پنجه خب آدم از پس ...

احسنت ، دقیقا

مثلِ بارانِ بهاری که نمی‌گوید کِی...... بی خبر در بزن و سرزده از راه برس (لطفا بگین الهی آمین)
هنوز نه از حقوق شوهرم همش قسط وامهايي ميشه كه گرفتم و صرف درمان شد  داشته هاي اوليمون كم نشد ...

غصه نخوریا ، بچه نمی گم خب نیست، ولی اینم مثل ازدواجه، نکردی فک می کنی چه خبره ، اونی هم که کرده میدونه چیز خاصی نبوده. ان شا الله به خواسته ات برسی.

آمده ام ای شاه پناهم بده/ خط امانی ز گناهم بده /ای حرمت ملجا درماندگان/ دور مران از در و راهم بده/ ای که عطا بخش همه عالمی/ جمله ی حاجات مرا هم بده

واقعا راست میگی

منم متنفرم از این حرفهایی که میگن لابد سخت گیری و فلان

انقدر هم شیک برمیگردن میگن به آدم، من خیلی اجتماعی بودم تو دانشگاه محیط کار، روابط عمومیم کلا بالا است نه که جلف باشم ها ولی گوشه گیر نیستم همیشه بهم میگفتن تو زود ازدواج میکنی . الان همه دوستام بچه دارن

من واقعا برای خودم غصه میخورم

آدم همه انگیزه هاش رو از دست میده

تا ی جایی میری دنبال درس، کار، مسافرت

از یجایی به بعد دیگه برات کسی نمیمونه

مثلا با کی برم مسافرت؟؟؟؟؟ دوستام که همه ازدواج کردن، همکارام همه بچه دارن، خواهر برادرم  همین طور

بدتر غصه مامان بابامه، انقدر غصه میخورن ازدواج نکردم، میریم جایی عروسی قشنگ غم رو میبینم تو صورتشون

مثلِ بارانِ بهاری که نمی‌گوید کِی...... بی خبر در بزن و سرزده از راه برس (لطفا بگین الهی آمین)