2777
2789
عنوان

مجرد ماندن دختران بالای 30 سال

20537 بازدید | 168 پست

دوستان گلم سلام

لطفا بیاین در مورد دختر خانمهایی که بالای 30 سال دارن و بنا به دلایلی هنوز نتونستن ازدواج کنن صحبت کنیم و راهکار بگین 

سپاس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب همراه با سن توقعاتشون هم بالا رفته نمیخوان زندگیو از صفر شروع کنن ادم با شرایط کاملم ک زن داره😂

‏ایا میدانستید نظرات شما در مورد دیگران فقط چهره واقعی خودتون و نشون میده نه دیگران؟!
اول همه بگم من خودم یکی از اون دخترهام.سنم بالای 30 ساله.تحصیلات کارشناسی دارم.شاغل هستم و ظاهر و خا ...

خودت چرا ازدواج نکردی؟ سخت گیری؟ یانبود خواستگار نامناسب؟

اول همه بگم من خودم یکی از اون دخترهام.سنم بالای 30 ساله.تحصیلات کارشناسی دارم.شاغل هستم و ظاهر و خا ...

تعجب نداره. مسلما موردی که مناسب شما بوده پیدا نکردید

تنها راهِ یافتنِ راهی به سوی شادمانی و نیکبختی این است که با خودمان در مورد مواردی که از اصول اخلاقی‌مان سر‌پیچی کرده‌ایم، صادق و روراست باشیم. چه چیزی باعث می‌شود که خیانت کنیم؟ یا در نوشیدن افراط کنیم؟ یا دست روی کسی بلند کنیم؟ اگر دلیل این کارها را دریابیم، می‌توانیم رفتارمان را عوض کنیم. اگر به فلسفه رواقی باور داشته باشیم، اصل این است که بدون درستکاری و وارستگی، شادمانی و خوشبختی ممکن نیست.

عزیزم راهکاری نداره

بالاخره هر کس یه قسمتی داره ...

ازدواجم  یه برهه از زندگی یه ...

اول و‌آخره خوش بختی ک ب ازدواج ختم نمیشه

مهم اینه ک آدم هدفمند باشه و برای زندگیش برنامه ریزی داشته باشه برای پیشرفت و تعالی

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

خوش به سعادتتتتتتتتتتتتتت گوشت راحته ،خدا دوستت داره شغل تحصیلات کار خانواده خوب ببخیال شوهر بابا

آرامش روزهای بیقراریم خدا....

من خودم سی و دو سالم بود ازدواج کردم ازدواج تو سن بالا مزیتش اینه که خیلی خام نیستی بهتر میتونه زندگی رو اداره کنی و یه جورایی جوونیتو کردی دلت سیره  ولی این بدی رو داره که برای بچه دار شدن چون سنت بالاست ممکنه مشکل پیدا کنی و فاصله سنیت با بچت زیاد میشه

چقدر حسرت  به دلیم‌ 

ازدواج موقع داره،یکی تو ۱۵ سالگی ،یکی تو ۳۵  ،خداکنه استارتر مرد خوب بیاد سراغت ،سن مهم نیس ،خیلی ها سن پایین ازدواج کردن جدا شدن ،اونا بیشتر ضربه خوردن ،تا اونی ک مجرده

🌟🌌ای حال نامعلوم آروم باش آروووم🌟🌌

پول داشته باشو برو سفر دور دنیا مثه اون تک دخترای مسافر.

خدا مطلقا باهامه و من همه کارامو ب خدا سپردم و برام ب نحو عاااااااااالی حلش کرد.قدرت مطلق خداوند پشت منه و کسی توانایی مقابله با خدا رو نداره...ممنونم خدا جووووووونم که همیشه پیشم بودی و هوامو داشتی و منو از همه بدیها دور کردی...خیلیییییی دوست دارم خدا جونم...بوووس بووووووووس💋💋💋