2777
2789
عنوان

سابقه روابط گذشته خواستگار

114 بازدید | 11 پست

آیا سابقه روابط جنسی گذشته خواستگار برای شما اهمیت دارد؟

(صرفاً یک بحث فرهنگی و نظرسنجی ــ تجربه شخصی نیست)

فرض کنید قصد ازدواج دارید و یک مرد بالای،۳۰ سال سن میاد خواستگاری شما بعدش در جلسه معارفه یا خواستگاری. از مرد خواستگار درباره سابقه روابط گذشته عاطفی و روابطش می‌پرسید. او هم صادقانه پاسخ میده که 

«هرگز رابطه دوستی یا عاشقانه با دختری نداشتم. اما در بازه سنی ۲۰ تا ۳۰ سال، حدود ۵۰ بار ازدواج موقت انجام دادم؛ با خانم‌هایی که در ازای مبلغی حاضر به خواندن صیغه برای مدت کوتاهی (مثلاً نیم ساعت) بودند و صرفاً رابطه بدنی کنترل شده برقرار می‌کردیم. کاملاً  غیر عاطفی و بدون احساسات مثل استفاده از یک خدمات یک دکتر دندانپزشک، بدون وابستگی یا رابطه احساسی.»

حالا سؤال اینجاست:

آیا چنین گذشته‌ای را می‌پذیرید و می‌گویید «این هم شکلی از پاسخ به نیاز طبیعی مرد است»؟ و مرد بالای ،۲۰ سال حق داشته نیاز جنسی اش را ارضاء کنه..

یا اینکه چنین سابقه‌ای برایتان غیرقابل‌قبول است و در همان جلسه، ادامه آشنایی را منتفی می‌کنید و مرد خواستگار را ردش میکنید ؟

ممنون می‌شوم نظرتان را بدون تعارف و صادقانه بنویسید.

من خیلی خیلی بدم میاد اصلا اگر بدونم خواستگارم چنین آدمیه  اجازه نمیدم بیاد خونمون.

اینجور که معلومه همه بدنی و دیده وهر روز منو با اونا مقایسه میکنه .  چند وقت بعد ازدواج هم دوباره ازدواج موقتشو شروع میکنه

‌‌‌

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من با وجود رابطه جنسی قبل ازدواج اوکیم و به نظرم ایرادی نداره.  یعنی برام مهم نبوده و هرگز نپرسیدم از همسرم. 

ولییی جواب این خواستگار خیلی سنگین بوده و اصلا ازش خوش نیومد.  انگار صرفا رابطه جنسی بدون احساس داشتن جزو اپشن حساب میشه براش🤕

😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه:  برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم  حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران  فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅

چیزی ک اون گفترو اصلاااا قبول نمیکنم

تو که میترسیدی از تاریکی الان چجوری تنهایی خوابیدی؟ کاش میدونستم آخرین غروبه , شهرمون جنگه خیابونا شلوغه , دستت تو دستم میدوییدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله ...🕊️🤍
من با وجود رابطه جنسی قبل ازدواج اوکیم و به نظرم ایرادی نداره. یعنی برام مهم نبوده و هرگز نپرسیدم ا ...

بحث  آبشن نیست شاید منظورش این بوده رابطه عاطفی نبوده که حرفش درسته کسایی که اینجوری صیغه میکنن دیگه رابطه عاطفی و احساسی مطرح نیست

این گذشته رو اصلا نمیپذیرممریض جنسیه مگه که فقط دنبال همین رابطه هست؟!!!اما اگر دوست دختر داشت و راب ...

نمیگید مرد بالای ۳۰ سال حق داشته نیاز جنسی اش را تا این سن ارضا کنه ؟

بحث آبشن نیست شاید منظورش این بوده رابطه عاطفی نبوده که حرفش درسته کسایی که اینجوری صیغه میکنن دیگه ...

بله ولی به نظر من اگه رابطه جنسی احساسی بوده باشه باز قابل تحملتره.  تا یک الت سرگردان بودن و هر کی اومد جلو راهش نیم ساعت پولشو بده مرتیکه چندش. 

ببینم همچین نری حاضره با یکی مثل خودش ازدواج کنه یا نه. 

😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه:  برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم  حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران  فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅

بله حق داشته به شرطی که با یکی مثللل خودش ازدواج کنه.  با دختری که به خاطر نیاز مالی یا جنسی تن فروشی میکرده.و کاملا کنترل شده و بدون هیچ احساسی🤣 

حاضره؟؟؟؟؟؟؟  

بله ولی به نظر من اگه رابطه جنسی احساسی بوده باشه باز قابل تحملتره. تا یک الت سرگردان بودن و هر کی ...

منم کارش رو تایید نکردم فقط گفتم شاید منظور حرفش این بوده که رابطه عاطفی نبوده . بیشتر نمیشه توی تاپیک حرفی زد 

نخوندید مسیجمو؟!

گفتم اگر رابطه‌ی درست و کامل داشته مشکلی نیست

اما بنظر من کسی که بدون احساس وارد رابطه میشه بیمار و مشکلداره

این روابط بدون احساس و از سر کنجکاوی برای نوجووناست فقط

کسی هم که فقط دنبال ارضا کردن نیازشه اصلا آدم قابل اعتمادی نیست که بشه باهاش ازدواج کرد. همیشه میخواد همین کارو ادامه بده

چیزی از عشق لذت و احساس حالیش نمیشه این آدم

مثل فرق بین دو نفر میمونه یکی که غذا میخوره فقط سیر بشه

یکی که غذا میخوره تا از طعم‌ و مزه لذت ببره در کنارش احساس سیری هم داشته باشه