2777
2789
عنوان

بخاطر یسری راحت طلب

72 بازدید | 6 پست

شهر ما سال‌های قبل که هنوز خیلی از مردم کولر آبی یا پنکه استفاده میکردن خیلی بهتر بود

الان از هر ۱۰ تا خونه ۹ تاش اسپیلت دارن

دیروز دیگه نمیشد توی شهر موند!!!آلوده ترین حالت شهرم رو دیروز دیدم و حالم از همه چی بهم می‌خورد

نمیدونم عیب کولر آبی چیه!چرا دارن کولر گازی میزارن!کدوم کار مهمی رو میخوان انجام بدن که باید حتما دمای متعادل سرد بهشون بخوره

فقط گند زدن به آب و هوای کلی شهر😔😒

"کولرهای گازی به طور مستقیم و غیرمستقیم در گرمایش جهانی نقش دارند. از یک سو، مصرف بالای برق توسط کولرهای گازی منجر به افزایش تولید گازهای گلخانه‌ای و تشدید گرمایش زمین می‌شود. از سوی دیگر، برخی از گازهای مبرد استفاده شده در کولرهای گازی، خودشان گازهای گلخانه‌ای هستند و به طور مستقیم در گرمایش زمین نقش دارند"

زندگی واقعا خیلی قشنگه❤️خدایا شکرت✨️ㅈ

برای مسخره بازی. خیلی جاها اصلا ضرر برای بدن داره. مناسب جای خشک نیست. بعد مریض میشن وبال گردن سیستم درمانی هم میشن

دنیا می‌چرخد، سخت نگیر و صبر کن تا نوبت تو هم برسد!امام علی علیه السلام

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا نمیدونم شهرای خنک مثل تهران چرا اسپلیت استفاده میکنن اصلا ضرورتی نداره

خنک بود قبلا 

الان به لطف این مردم شده جهنم همه چا

برای مسخره بازی. خیلی جاها اصلا ضرر برای بدن داره. مناسب جای خشک نیست. بعد مریض میشن وبال گردن سیستم ...

اصلا درک نمیکنم

یبارم به کسی که داشت روبرو معایبش رو گفتم برای آب و هوا 

زل زده بود نگاه می‌کرد!!!!براش مهمم نبود حتی

اصلا درک نمیکنمیبارم به کسی که داشت روبرو معایبش رو گفتم برای آب و هوا زل زده بود نگاه می‌کرد!!!!برا ...

همین دیگه مهم نیست براشون

دنیا می‌چرخد، سخت نگیر و صبر کن تا نوبت تو هم برسد!امام علی علیه السلام