2777
2789
عنوان

دیگه میخام تنها باشم

108 بازدید | 10 پست

به غیر از بچم دیگه نمیخام نه با آشنا ارتباطی داشته باشم نه رفیق نه هیچکس دیگه، کسی اینجور بوده؟ اصلا دیگه نه حال و حوصله حرف دارم نه چیزی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب یه‌پیشنهاد دارم واست 

فکر میکنم سختی زیادی کشیدی مخصوصاااا توی این تازگیا 

الان به استراحت و تنهایی نیاز داری هرچقدر که میخوای تنها باش هرررچقدر که بخوای میتونی بخودت زمان بدی فکر‌کنی سکوت کنی و... اما به کسیم چیزی نگو بزار اگه یزمانی خواستی بتونی با بقیه در ارتباط باشی ما ادما نمیتونیم همیشه تنها باشیم بهرحال گاهی ادم به یه اشنا نیاز داره تا حالو هواش‌ عوض بشه 

بهرحال تو هیچ فشاری روت نیست میتونی تا هروقت که خواستی تنها باشی اما به دیگران اجازه بده که بعدا اگه دوست‌داشتی کنارت باشن

همین، از اینکه درد و دلاشونو میان پیش من میگن اعصاب منو بهم میریزن بعد خوشیاشون با کسای دیگه

ارهههه کلا بیخیالشون شدم کاش اونجوری بودن تمام خوبیامو نادیده گرفتن هر چی تو زندگیم شکست خوردم تو سرم کوبیدن که خدا رو شکر فلان شدی بهمان شدی 

فقط،پول. و جونت 

چرا اجازه نمیده؟ برو باشگاه اونجا دوست زیاد پیدا میکنی

میگه با کسی رفت و آمد نکنین باشگا نمیتونم مرتب برم چون بچه ۴ ماهه دارم تو خونه ورزش میکنم، خودش مدام دم دره و خونه همسایه هاش، هر سری بفهمه رفتیم عیادت کسی از فامیلای شوهرم که مریضه دعوا راه میندازه که چون من نمیرم خونه اینا شما هم نرین 

میگه با کسی رفت و آمد نکنین باشگا نمیتونم مرتب برم چون بچه ۴ ماهه دارم تو خونه ورزش میکنم، خودش مدام ...

من جای تو باشم کار خودمو میکنم اصلا به اون ربطی نداره، شوهرت طرف مادرشه؟ 

من جای تو باشم کار خودمو میکنم اصلا به اون ربطی نداره، شوهرت طرف مادرشه؟

رفت و آمدو که خود شوهرم داره منم باهاش میرم شوهرم میدونه حرفای مادرش منطقی نیست در واقع داره اونو از عمه ها و مادربزرگش که خیلی دوسش دارن جدا میکنه