_talayasin مدیر استارتر عضویت: 1404/05/14 تعداد پست: 5 عنوان کتاب کنکور چی بگیرم انسانی 46 بازدید | 11 پست سلام دوستان واقعا به کمکتون نیاز دارم برای کنکور چی بگیرم به نظرتون یه استارت بزنم تمام پایه هارو جم کنم 1404/05/14 | 08:31 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sarigool عضویت: 1400/08/14 تعداد پست: 523 اگه پایتون قویه مهرو ماهاگر نه خیلی سبزخیلی خودت رو درگیر منبع دوم نکن
_talayasin مدیر استارتر عضویت: 1404/05/14 تعداد پست: 5 اگه پایتون قویه مهرو ماهاگر نه خیلی سبزخیلی خودت رو درگیر منبع دوم نکن پایم حدودی زیادم عالی نیس گفتمکتاب خیلی سبز بگیرم بخاطر درسنامه میگن خوبه از این ورم میگن تستای مهروماه خوبه موندم😬هزنیه زیادی هم ندارم
_talayasin مدیر استارتر عضویت: 1404/05/14 تعداد پست: 5 قطعا مهر و ماهمنبع دوم هم خیلی سبز خودتون تجربه داشتید؟یا از هردو استفاده کردید
sarigool عضویت: 1400/08/14 تعداد پست: 523 پایم حدودی زیادم عالی نیس گفتمکتاب خیلی سبز بگیرم بخاطر درسنامه میگن خوبه از این ورم میگن تستای مه ... شما اول باید درسنامه رو خوب بلد باشی که تست سخت بزنی
sarigool عضویت: 1400/08/14 تعداد پست: 523 شما اول باید درسنامه رو خوب بلد باشی که تست سخت بزنی درسنامه فرمول بیست هم خیلی خوبه
_talayasin مدیر استارتر عضویت: 1404/05/14 تعداد پست: 5 درسنامه فرمول بیست هم خیلی خوبه فرمول بیست؟ یا خیلی سبز
sarigool عضویت: 1400/08/14 تعداد پست: 523 فرمول بیست؟ یا خیلی سبز خیلی سبز درسنامه خلاصه ای داره فرمول بیست کتاب نهایی هستش و مفصل درسنامه داره اگه تو خود درس مشکل داری کتاب خوبیه
moukii عضویت: 1401/04/22 تعداد پست: 8796 خودتون تجربه داشتید؟یا از هردو استفاده کردید اره تجربه داشتمببین برا همشون مهر و ماه بگیر بهم اعتماد کن عالیه عالییییمنبع دومم داشته باش اونم خیلی سبز بگیربه هیچ عنوان کتابای ابی قلمچی نگیر هر چیم پشتیبان التماس کرد نخر😂🤍هر سوالی داشتی بپرس خوشحال میشم کمکی کنم
moukii عضویت: 1401/04/22 تعداد پست: 8796 فرمول بیست؟ یا خیلی سبز فرمول ۲۰فقط برا نهاییهبعدشم درسنامه میخوای چیکار وقتی خود کتاب هستدرسنامه کتاب ها اینه که متن کتابو کپی میکنن فقط یکم رنگارنگ و جدول و..متفاوت بنظر بیاد.همونهالکی هزینه نکنبرای نهایی فارسی فرمول۲۰بخر حتمازبان خط سفید دینیم همون کتابو تمام
zyze عضویت: 1404/05/19 تعداد پست: 1 پایم حدودی زیادم عالی نیس گفتمکتاب خیلی سبز بگیرم بخاطر درسنامه میگن خوبه از این ورم میگن تستای مه ... عزیزم کتاب دسته دوم نمیخوای ؟