2777
2789
عنوان

خانم ها هم ناهار اشپزی میکنید هم شام

| مشاهده متن کامل بحث + 886 بازدید | 49 پست
وای چه طوری من اصلا اشپزی نمیکنم این همه تنوع غذایی بلد نیستم با بچه دوساله هم وقت اشپزی ندارم

پس چیکار میکنید؟ همش حاضری میخورین؟ 

منم بچم دوسالشه ولی اکثر روزا دوبار آشپزی میکنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گاهی اوقات بله و واقعا کل روزم توی آشپزخونم .

گاهی اوقات که همسرم نیستن نهار با دخترم از غذای دیشب میخوریم، البته خودم اهل نهار خوردن نیستم.مگر در جمع و مهمونی،

ولی من همیشه یک روز در میون برنج میپزم.

یک وعده نونی غذا میخوریم.(کشک بادمجونی ، گوجه بادمجونی ، الویه، سوسیس،فلافل، کتلتی ، کوکویی، دو پیازه، کوکو‌سبزی وساندویچ مرغ و….)

مݩ بـے طُ صَغیـڔ ابـݩ فقیـڔ ابݩ حَقیـڔݦــ حُـسیـݩ🍃

برنامه بنویسین

من طبق برنامه میرم جلو مگر اینکه مثلا هوس چیزی داشته باشیم استثنا اون روز ی غذا دیگه بپزم

وگرنه شب قبل میدونم فردا ظهر چی باید درست کنم

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

منم ۲ بار غذا میپزم برام سخت نیسواس خورشتیا ک ی بار ۵ کیلو پیاز میخرم کامل ۲ ماهو جوابهبقیشم ک اسونه ...

دقیقا پیاز آماده داشتن خیلی کار سریع و آسون میشه منم پیاز رو یجا آماده می کنم و میذارم فریزر و غذا پختن دیگه خیلی زمان نمی بره

الان که تابستون دو وعده رو درست می کنم شام سبک درست می کنم ناهار برنج ، شوهرم شام برنج نمی خوره

مهر که میشه میرم سرکار فقط یه وعده غذا درست می کنم گاهی نونی گاهی برنجی 

ولی درکل بچه ها غذا می خوان نمیشه هم درست نکرد 

میشه برای سلامتی دخمل نازم  یه صلوات بفرستید 🌺🥺همه چیز را مدیون حضرت علی اصغر شش ماه امام حسینم😭خداااااا شکرت بابت همه چیز ،خیلی دوست دارم  🤲

شهریور 20کیلو پیاز سرخ می کنم گوجه املتی درست می کنم می‌زارم یخچال چندین ماه راحتم 

میشه برای سلامتی دخمل نازم  یه صلوات بفرستید 🌺🥺همه چیز را مدیون حضرت علی اصغر شش ماه امام حسینم😭خداااااا شکرت بابت همه چیز ،خیلی دوست دارم  🤲