2777
2789
حالا جالبترازاونو بخای بدونی من از هولم فک کردم دیروز ۱۳صفرهنگو ۱۳ مرداد ماهه🤣🤣🤣🤣رفتم خریدم اومد ...

🤦🏻‍♀️😂😂

فقط 45 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برام دعا کنی که رشته و دانشگاه مورد علاقه ام قبول شم 🩷

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حالا جالبترازاونو بخای بدونی من از هولم فک کردم دیروز ۱۳صفرهنگو ۱۳ مرداد ماهه🤣🤣🤣🤣رفتم خریدم اومد ...

😂

مهم نیته🫠🙌

به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل ♡♡♡ که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم

چند سال پیش خانومی تاپیک زد خانواده ما به ۱۳صفر معتقده.به نیت چیزی که میخوایم یه خرید کوچولو میکنیم.شما هم داربن همچین چیزی؟و محض رضای خدا حتی یک نفر هم نشنیده بود تا حالا ولی بعدش ملت یهو شروع کردند.نافمونو با خرافه پرستی بریدن

۲سال پیش ی خانوم اومد اینجا اعلام کرد ک من ۱۳صفر ب نیت چیزی ک دارم رفتم خرید کردم سال بعد بهش رسیدم بعدم همه رفتن خرید کردن بعضیا چون نیت قبلی داشتن ب چیزی ک میخواستن رسیدن بعضیام ن مثلا یکی پول جمع کرده بود ماشین بخره رفته بود دسته کلید گرفته بود از قضا اون سال ماشین خرید گذاشت پای ۱۳صفر 

ولی وقتی پولی نداری نشستی سرجات این چرتو پرتا چیه همش خرافاته و جیب کاسب پر کردن

فرض کن تو یه حاجت داری مثلا خونه دار شدن 

تو روز ۱۳صفر میری یه چیز مربوط به اون نیت روتهیه می کنی مثلا جا کلیدی 

نی نی سایت این طور می گن که اگه این کارو انجام بدی تا سال بعد بهش می رسی 

دوست گرامی کاشت ناخن باعث باطل شدن وضو و غسل می باشد🌸 چیزی تا ورود به سیاهچاله جمعیتی نمونده حواستون هست ؟؟

خرافاته حتی اونی هم که این مزخرفو باب کرد اومد اعتراف کرد که همتون سرکار بودید

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE