2777
2789
مسلما میشه اکثرا بعد چند سال میرن دوباره بخیه میزنن

تمام خانوادم طبیعی زایمان کردن

و هیچ کدوم دوباره بخیه نزدن

من خودم ۱۹ سال پیش طبیعی دنیا اومدم ..🌚🤣

و بخشی از وجودِ من ،تا همیشه بابت نداشتنِ تو، غمگین می‌ماند..

از این لحن مشخصه موضوع چیه

نه از لحن پر اطمینان و در عین حال عدم تجربه ی شما مشخصه.

واقعا ک برم دهناون دکترو طلا بگیرم ک گفت بارداری ک تو بعصیا باعث افتادگی و بواسیر و گشادی میشه نه نوع زایمان و برای هرکسی ممکنه اتفاق بیفته به نوع زایمانش ربط نداره. گفت هر کی این حرف زد سواد و اطلاعات کافی نداره 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کاش وقتی سزارین شدید و اطلاعاتی ندارید نظر ندید اونم با لفظ مسلما، همچین با اطمینان گفتی ک فکر کردم ...

شما که اونقدر بی ادبانه از لفظ گشاد استفاده کردی در شان من نیست با شما صحبت کنم 

ولی من تجریه خواهرام و چند تا از اقوام و همکارام رو گفتم 

حرف خودشون بود که همشونم دوباره عمل کردن 

شما که اونقدر بی ادبانه از لفظ گشاد استفاده کردی در شان من نیست با شما صحبت کنم ولی من تجریه خواهرام ...

به جا گشادی چی میشه گفت خانم با ادب؟ فراخی خوبه بگم؟

شما هم منطورت همین بود دیگه فقط کلمه شو نگفتی

تاثیر بارداریه نه نوع زایمان اینو برو در موردش یه سرچ ساده بزن  ک دیگه اطلاعات علط ندید

باشه کاپ طلای بهترین نوع زایمانو میدن به شما و همه سزارینی ها 

من هر دو بار سزارین شدم ولی اطرافم اکثرا ناراضی هستن بعدش کاش کمی مودب باشین

عزیزم حق با شماست درست میگید 

منم هر کی رو دیدم طبیعی انجام داده گفته حتما برو سزارین 

فقط 7 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

انقد تاپیک زدن که بعد سزارین هم این عارضه براشون پیش اومده

چون علتش بارداری هست نه زایمان

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
به جا گشادی چی میشه گفت خانم با ادب؟ فراخی خوبه بگم؟شما هم منطورت همین بود دیگه فقط کلمه شو نگفتیتاث ...

نه والا چه کاپی 

هر دوش بدن زن رو نابود میکنه 

هر دوش کلی عوارض داره 

هر کدوم عوارض خاص خودشونو دارن 

مثل اینکه شما دنبال کاپی 🤭🤭🤭🤭🤭

کاپ رو  باید بدن به آقایون مفت صاحب بچه میشن وگرنه ماها که کلی اذیت میشیم 

استارتر من خیلی ازکسایی ک دیدم تجربه ی دو تاییشو دارن میگن طبیعی بهتره ولی در کل باید دید ک شرایط مادر و بچه چیه و تو اون لحظه بهترین تصمبمو گرفت برا بدن تا بدن فرق داره

بعضیا از سزارینشون راضین یا ناراصی بعضیام از طبیعیشون

ولی درمورد گشادی و افتادگی و بواسیر ربطی به نوع زایمان نداره 

عوام و بیسواد ها میگن که زایمان طبیعی باعث گشادی واژن هست

کسایی که میترسیدن طبیعی بیارن و سزارین کردن هم میگن

اما پزشک ها میگن عوارض بارداریه

و ربطی ب نوع زایمان نداره

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
بله میشه اینایی که میگن نمیشه دروغه، عقل خودت ببین چی میگه سر به اون گنده گی درمیادبه عنوان کسی که س ...

سزارین هم جای بخیه میمونه. کمر. درد هم. همین طور

😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
زایمان اولت راحت تر بود یا دومی؟

تو طبیعی اینکه میگن هر چی پیش بری راحتتر میشه برا اینه ک رحم زودتر به ۱۰ سانت میرسه 

وگرنه سختی و آسونیش ربطی به چندم بودنش نداره

منم زایمان دومم سختتر بود