2777
2789
عنوان

از پوشک گرفتن

100 بازدید | 10 پست

سلام. پسرم دو سالشه . پوشکشو درمیاره و به هیچ وجه دلش نمی‌خواد بپوشه . یه وقتایی میگه جیش دارم و می‌ره میشینه توالت کارشو می‌کنه یه وقتایی نه . 

مسیله اینه باردارم و سه ماه دیگه بعدی دنیا میاد ان شاءالله و خیلی اذیتم می‌کنه چون با هر بار توالت رفتن کلی باید آب بازی کنه و کلی منو معطل نگه داره ...

اینا نشون میده آمادگی داره ؟ یعنی فرشا جمع کنم و دیگه اصلا نبندمش و پروسه از پوشک گرفتنو شروع کنم ؟

چرا فرشا جمع کنی...هر نیم ساعت ببر توالت...

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام آره خوبه الان شروع کنی ولی با همکاری مادر یا شوهرت باشه .آخه سنگینتر میشی و اینکار سخت میشه برات. اگر روهمکاریشون مطمئنی شروع کن وگر نه کمی صبر کن.

خوش اومدی برای سلامتی خانواده ام، خانواده ات. صلوات بفرست😇

منم وضعم مث توء سه ماه دیگه بچه ب دنیا میاد  دخترم دو سال و نیمه با اینکه خیلی وقته از پوشک گرفتمش گاهی خبر میکنه گاهی نه...تا بازی نکنه کارشو انجام نمیده 😂 

فقط 13 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام آره خوبه الان شروع کنی ولی با همکاری مادر یا شوهرت باشه .آخه سنگینتر میشی و اینکار سخت میشه برا ...

مادرم که نه . همسرم خونه باشه کمک می‌کنه ‌.البته منم زیاد شکم اینا ندارم 

منم وضعم مث توء سه ماه دیگه بچه ب دنیا میاد دخترم دو سال و نیمه با اینکه خیلی وقته از پوشک گرفتمش گ ...

برا شما بزرگتره و کار اصلی رو انجام دادید ( از پوشک گرفتن )  و پسرم دو سال و نیم بشه ، دخترم یک ماهشه