2777
2789
اگه بچه داشتم خیانت هم میکرد برام مهم نیود😭

خیانت میکنه بچه م ازش میخوای!؟

بنده خدا ،خدا داره آینده تو مبینه وبه صلاحته

سریع سجده شکر کن من کفر گفتم ۵,روزه نتونستم جیش کنم

مشکل روحی گرفتم

خدا صلاح بنده شو میخواد وما نمیدونیم

وچه تقدیرها به تدبیرها خندیدند🥺💔😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم کفر نگو تو هر کاری یه حکمتی هست

عجله نکن به وقتش به توام بچه میده مطمئن باش حتما وقتش نشده

ما ادما عجولیم دوس داریم چیزی که میخوایمو زود به دست بیاریم اما خدا صلاحمونو بیشتر میدونه 

به توام بچه میده 

تو آشنا ها یکی بود با دعا ونذر باردار شد بعد بدنیا اومدن بچه طلاق گرفتن الان بچه پیش مادربزرگ میمونه

منم یکی میشناسم به زور گرف همش میگف بچه مگه مصلحت میخواد

یه دختر استثنایی الان پشیمون چون دختر میگه مخصوصا پریود شدنی شکنجه میشیم هم من هم خودش

تو آشنا ها یکی بود با دعا ونذر باردار شد بعد بدنیا اومدن بچه طلاق گرفتن الان بچه پیش مادربزرگ میمونه

بله پسر خاله من وزنشم

الان بچه پیش مادرشه💔💔🥲

وچه تقدیرها به تدبیرها خندیدند🥺💔😔

عزیزم خودت تو تاپیکهات نوشتی شوهزم افسردگی داره و مشکل اعصاب ارثی دارن اگه یه دذصد بچه با مشکل اعصاب دنیا بیاد خدای نکرده اوتیسمی بیش فعالی چیزی بازم میگی خدا بد و کفر میگی ؟اونموقع زندگی برات جهنمه بسپار به خودش ک بهتر صلاحت رو میدونه

منم یکی میشناسم به زور گرف همش میگف بچه مگه مصلحت میخوادیه دختر استثنایی الان پشیمون چون دختر میگه م ...

فکر کنم بتونه با آمپول یا قرص کلا جلو پریودشدنش رو بگیره 

خدا بهش صبر بده و مشکلشون حل بشه به حق علی

منم دیروز زدم منفی شد جوابش۱۶روز از اقدام گذشته،ولی خب کاری نمیشه کرد بسپاربه خدا

بگذار بگویند و بگویند و بگویند.. بگذار بِبُرند و بدوزند و بپوشند.. تو بخند، گوش بده، خیره بمان، هیچ مگو..
فکر کنم بتونه با آمپول یا قرص کلا جلو پریودشدنش رو بگیره خدا بهش صبر بده و مشکلشون حل بشه به حق علی

بیست و دو سالش نه قطع نشده آمپول زدن میگف قطع نکرد دردش خیلی میکرده 

دقیق نمیدونم‌چطور  شده دکتر گفته دیگه نزنن

بیست و دو سالش نه قطع نشده آمپول زدن میگف قطع نکرد دردش خیلی میکرده دقیق نمیدونم‌چطور شده دکتر گفته ...

ایشالا خدا به جوونیش رحم کنه و شفا بده خوب بشه خیلی سخته بیشتر برای خودش