2777
2789
عنوان

چند وقت به شوهرم میگم بریم پارک هر روز یه بهونه میاره

| مشاهده متن کامل بحث + 376 بازدید | 27 پست

نکن این کارو‌ بزار بیاد خونه استراحت کنه بعد که مطمعن سدی حالش خوبه ازش بپرس چرا ، الکی دعوا درست نکن اول صبحی با پیام هیچ وقت بحث مهم نکن وقی میره سر کار حواسش جای دیگه است اعصابشو خورد نکن اتفاقی براش میافته جای بحث تو خونه است روی مبل

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نمیدونم من حس میکردم دوسم نداره ذوق نداره دعوا کردم باز نبرد سرد شدم فاصله گرفتم دیدم ناراحت شد کم م ...

اره همینه ذوقشو ندارن یا باید یه قانونی بزاری که هفته ای مثلا یبار حتما برید که بشه یه عادت براتون یا هم نمیدونم دیگه باید کنار بیای 

منکه الان ۵سال دارم میجنگم یکم بهتر شده البته ولی نه کامل 

نکن این کارو‌ بزار بیاد خونه استراحت کنه بعد که مطمعن سدی حالش خوبه ازش بپرس چرا ، الکی دعوا درست نک ...

نه اخه من شوهرم تو خونه جیزی بگم جدی نمیگیره الانم پیام دادم گفت ماشین خراب شده مونده سر راه نمیدونم دیگه راست و دروغش

اره همینه ذوقشو ندارن یا باید یه قانونی بزاری که هفته ای مثلا یبار حتما برید که بشه یه عادت براتون ی ...

پس راه سختی در پیش دارم دیگ شما ک این راهو رفتی تجربت بیشتره😂 کلا تایپ شخصیتیشونه زیاد تحت فشار نذاریم دعوا نکنیم بهتره ولی با زبون نرم و سیاست ی کاری کنیم ببرتمون بیرون بهتره شاید

بابا جی چیو مارو زندونی مرده رسما تنهایی تا سرکوچه نمیزاره بریم خودشم اینجوری

عزیزم مشمل شما فراتر از یه پارک رفتن سادست 

مشکل اینه حق ورود و خروجت افتاده دست شوهر

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

نه اخه من شوهرم تو خونه جیزی بگم جدی نمیگیره الانم پیام دادم گفت ماشین خراب شده مونده سر راه نمیدونم ...

پیام نده با پیام نمیشه با اینا بحث کرد الکی ناراحت میکنی خودتو ، خونه باهاش بحث کن جدی نگیره ولی به خودش کن میگیره ، اگه دروغگو نیست پس الکی شک نکن بهش اگه سابقه داره به روش بیار

من خودم با بچه ها میریم ،خیلی هم خوش میگذره ،با همسایه ها میریم،اونجا یه ساندویچ میخوریم ،تا اخرای ش ...

کااااااااااش بشه واقعا تنها نمیزاره که بیشعور حتی تا دم کوچه هم تنها نمیزاره وگرنه از خدامه این همه به این التماس کنم بعدم همیشه از دماغمون در میاره اونقدر غر میزنه یا میگه پاشید زود بریم 

پیام نده با پیام نمیشه با اینا بحث کرد الکی ناراحت میکنی خودتو ، خونه باهاش بحث کن جدی نگیره ولی به ...

سابقه داره 😔من از اول شکاک بودم بعد اون مسئله هم دیگه یه ذره هم اعتماد ندارم ملا حال و روحم بهم ریخته واس این برا هر چیزی اعصابم خورد میشه 

با زبون خوش که من بلد نبودم 😂شاید تو بتونی

من تعجب میکردم شوهرم میگف تاحالا دوست دختر نداشته الان میفهمم شاید از این منشا میگرفته:{اینأ واقعا اخلاقشونه نمیتونن زیاد حوصله ندارن و خؤنه ان بیشتر