2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم دقیقا چی شد که اینجوری شد؟ مامانت چیکار کرد

عرضم ب حضورت مامانم هی غر میزد هی میگفت ظرفارو شستم دست نزنید الان خودم اونجوری شدم تو خونم ظرف باید خودم بشورم کسی دست نزنه . مامانم پادری مینداخت جلوی در ورودی میگفت با کفش نیایید روش مالیده میشه ب پاتون میایید خونه مالیده میشه ب فرش الان ب شدت رو این قضیه حساسم وسواس شدید گرفتم یکی بیاد خونم احساس میکنم پاش کثیف بوده باید فرشارو بشورم طی بکشم شوهرمم میاد از سرکار پاش نایلون میکنم میره میشوره میاد کلاراز مادرم بهم وسواس ارث رسید الان خودش دیگه اونجوری نیست ولی منو مریض کرد اون یکی خواهرام اونجوری نیستن خب رو هرکی یجور تاثیر میزاره 

یه خسته یه دل💔شکسته از همه .
عرضم ب حضورت مامانم هی غر میزد هی میگفت ظرفارو شستم دست نزنید الان خودم اونجوری شدم تو خونم ظرف باید ...

عزیزززززم چقدر بد. واقعا خیلی سخته. منم اصلا وسواس نبودم ولی الان نمی‌دونم دچارش شدم یا نه. من اونقدر بیخیال بودم بخدا ولی از وقتی ازدواج کردم، مادرم اونقدر بهم گفت شلخته ای و خونت کثیفه و فلان، الان حس میکنم وسواس گرفتم. هرچقدر کار میکنم مرتب و تمیز میکنم ، بازم عذاب وجدان دارم و فکرمی‌کنم باید بیشتر کار میکردم. میترسم بخاطر گرد و غبار، اطرافیانم مریض بشن. اونقدر که بهم این جملات رو کفتن، الان خودمم همش توی فکرم به این چیزا فکر میکنم.

نمی‌دونم این تمیزیه یا وسواس