دلیلش تو تاپیک قبلیم هست. ولی نصف شبا لرز میکنه میفهمم تب داره بالا میره میان میگیرن میگن هنوز مثلا ۳۷نیمه یا ۳۷.۷ اینا بهش تا ۳۸ نشه دارو نمیدن منم کلا بی خواب میمونم تا دارو ندن و تب کم نشه بیدار میمونم کلافه شدم ۶سالو دوماه سنشه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ، 😍 وقتی یه نابینا درمان میشه اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........ میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** ❤️کار بر no aks هستم❤️
خودشون میدونن دارن چیکار میکنن. یکم سختی این روزارو ب تن بکشید هیچ طوری نمیشه ک نخابی.. تب تا از 38 رد نشه بهش دارو نمیدن. از اونجایی ک لرزم داره ممکنه براش خطرناک باشه.. تب کردن ینی گلبول سفید خون داره با ویروس یا عفونت داخل بدنش مبارزه میکنه.. اگه توو این شرایط تبشو بیارن پایین ممکنه ب لرز بیافته و خطرناک بشه براش. تب کردن بهتر از لرز کردنه. شما بیدار بمون و مراقب باش بیشتر از 38 نره بالا
میدونم ولی ادم نگران میشه بخوابم تب یهو بالا بره . بعدشم ادم به دماسنجاشونم اعتماد نداره
اخه اونا میخوان بفهمن ک کی بدنش جواب میده ب داروها نمیشه کاریش کرد
یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ، 😍 وقتی یه نابینا درمان میشه اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........ میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** ❤️کار بر no aks هستم❤️
خودشون میدونن دارن چیکار میکنن. یکم سختی این روزارو ب تن بکشید هیچ طوری نمیشه ک نخابی.. تب تا از 38 ...
بیشتر از یک هفتس تب داره واقعا از بی خوابی کلافه شدم کلا از وقتی تب داره نتونستم بخوابم . خب نصف شب یبار صداشون کردم تب گرفتن یبارم الان که ۳۷.۷ بود دیگه دفعه ی بعدی کی بیان خدا میدونه. خودشم این وقتی تب میکنه لرزم میکنه. خوابیدن تو یه اتاق با یه غریبه خیلی سخته حالا روزم میشه نمیشه خوابید که . دست تنهام هستم پدرم دراومده