2777
2789

مثلا خونت اگه یکم به هم ریخته باشه ، برچسب شلختگی و تنبلی میزنن بهتون ؟

من یه مدته اونقدر بهم این برچسب ها رو زدن، الان هرچقدرم مرتب و تمیز میکنم، بازم حس میکنم کثیف و نامرتبه . عذاب وجدان دارم همش. فکرمی‌کنم همه بخاطر تنبلی من قراره مریض شن مثلا بخاطر گرد و غبار.

آخه اونقدر بهم این حرفها رو گفتن، الان جدیدا این حس رو پیدا کردم.یعنی وسواس گرفتم؟

نه فکر نکنم وسواس یه مشکل و مریضی روانی هست و به شدت ادمای اطراف و خودمون رو اذیت میکنه و دست خود اد ...

می‌دونم. ولی جدیدا دارم حساس میشم به مرتب بودن و تمیزی و عذاب وجدان دارم، میترسم وسواس بگیرم. خودم اینجوری نبودم قبلا، بیخیال بودم. اونقدر بهم گفتن تنبل و فلان، الان یکم خونه به هم بریزه ، اعصابم هم به هم می‌ریزه. نصف شب هم باشه، باید مرتب کنم بعد بخوابم.

آخرشم حس بدی دارم چون فکر میکنم خیلی کارا باید انجام بدم و منتظر میمونم صبح بشه پاشم جارو دستمال بکشم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

می‌دونم. ولی جدیدا دارم حساس میشم به مرتب بودن و تمیزی و عذاب وجدان دارم، میترسم وسواس بگیرم. خودم ا ...

خوب میشه کم کم نگرانش نباش ، خودت رو با ورزش و رقص و پارک بانوان سرگرم کن یه تایمی رو فقط قرار بده برا تمیزکاری غیر از اون تایم تمیزکاری نکن هر لحظه مال کاریه قاطی نکن همه‌چیزو با هم خوب میشه