2777
2789

شوهرم هرروز میره سر کار یه ساعت و نیم زود تر باید بره تا برسه ب کارش 

از اونورم برگشتنی یک ساعت و ربع طول میکشه برگرده 

قبلا کارش نزدیک بود خودش تلاش کرد شرکتشو عوض کرد راه دور گف پولش مهمه راه مهم نیستو فلان جو گیر شد

الان اومده میگه خسته شدم راه دوره خونمونو عوض کنیم 

الان خونه خودمونیم راحتیم میگه بریم مستاجری اپارتمانی من تا الان اپارتمانی ننشستم هم باید برم یه شهرک دیگه از خانواده و محیط زندگیم ک دوسش دارم دور میشم طاقتم نمیاره 

اگه بریم اونجا کلا یه ربع راهه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بلہ،چاره اے نیست اون بنده خداهم گرما وسرما سختشہ یہ ساعت ونیم توراهہ، شماهم ڪمڪش ڪنید وازخودگذشتگے .. همسرم براے رفتن بہ جلسہ دوروزه شهردیگہ، یڪےدوساعت زودترباید بره دلم میسوزه..

آقاببخش ڪہ سرم گرم زندگیست...دلم براے شما تنگ نمےشود😔😓اللهم صل علے محمدوآل محمد و عجل فرجهم
حالا حقوقش چقدر بیشتره اصلا ارزش داشت؟

ده تومن بیشتر شاید غذامونم میدن

ارزش داره نصف خودش میره ماشینو میزاره پارکینگ نصف با سرویس میره 

جایی ک قبلا بود حقوق ب موقع نمیدادن دیر کرد زیاد داشت خیلی اذیت میکردن سر پول ولی این جابی ک رفته سر ماه حقوق میدن بن و مزایا میدن

بلہ،چاره اے نیست اون بنده خداهم گرما وسرما سختشہ یہ ساعت ونیم توراهہ، شماهم ڪمڪش ڪنید وازخودگذشتگے . ...

منم دلم میسوزه اما من کلا اپارتمانی زندگی نکردم برام سخته دوست دارم خونه برا خودم باشه اختیار داشته باشم 

تموم اشناهام اینجان بخوام برم سمت کارش یه محیط خشک داره کسی کسی و نمیشناسه بعد هواش دلگیره چون سمت شهرک صنعتی هستش دود زیاده 

راه دور خیلی سخته ولی ما برعکسیم من میگم حتی شده مستاجر بشیم ولی همسرم نزدیک بشه به محل کارش خیلی شر ...

اره کلا خسته میشه هیججا نمیشه رفت همش خستس بیچاره 

اما محیط زندگیمون با اون جایی ک اون میگه ادماش فرق دارن 

اینجا همه دوستانن اونجا رفتاراشون خشکه 

نمیدونم فککنم ب اینجا عادت کردم اینطووریم