2777
2789
عنوان

میشه وقتی 3 قلو و چند قلو دیدید

234 بازدید | 18 پست

میشه وقتی یه مادر که صاحب چندقلو شده فقط بگید ماشالله نگید اَ اینا 3 قلو ان بخدا جیزی کم نمیشه این مادر داغون شده تا بچه اش رشد کرده 

خیلی اعصابم خورده منظورم با دوستان نی نی سایت نیست ولی ناخواسته با اَ اینارو چند قلو ان انرژی منفی کیف ستی یا به قول قدیمیا چشم میکنید اونم ناخواسته 

امشب رفتیم پارک یه خانمی با بچه اش انقد نگامون کرد خودمون شرمنده شدیم همشم به شوهرش میگفت ایناسه قلو ان بعد پرسید چندوقتشونه از وقتی اومدیم خونه تا الان بچه ها نخوابیدن هی میخواین هی گریه میکنن از کمرم افتادیم 😭😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی بگردم برات کلا بچه ها خیلی زود چشم میخورن اگر بتونی یه حرز امام جواد بگیری بندازی یا هر بار میخوای ببریشون بیرون ناس و فلق بخونی بهشون دیگه چشم نمیخورن

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
خیلیم نازه و واسه بچه ها عالیمن دو قلوم و خیلی خیلی راضیم همیشه همبازی و هم صحبت و کسی کع درکم کنه ر ...

کلا نگاه اطرافیان و میگم با گوش خودم شنیدم میگن اَ اینارو 

من که ذوق میکنم ولی راست میگید مادر اذیت میشهالبته خیلی ها منظور ندارند فقط بد بیان میکنند

منم بخدا میدونم تو پیامم هم گفتم ناخواسته انرژی منفی میدن وگرنه همه از ذوقشون یا هرچی نگاه میکنن من خودم 3 قلو دارم ولی باز 3 قلو یا چندقلو ببینم کلی ذوق میکنم 

الان یا رو پام هستن یا بغل من و همسرم چشام داره درمیاد 

الهی بگردم برات کلا بچه ها خیلی زود چشم میخورن اگر بتونی یه حرز امام جواد بگیری بندازی یا هر بار میخ ...

ممنون عزیزم بابت پیشنهادت حتما همین کار و میکنم چون هرسری برم بیرون همین داستانمون 

الهی بگردم برات کلا بچه ها خیلی زود چشم میخورن اگر بتونی یه حرز امام جواد بگیری بندازی یا هر بار میخ ...

خیلی ها هم فکر میکنن چون چندقلو هستن باید ریزه میره لاغر و ضعیف باشن ولی نمیگن که مادر پدر چقد تلاش کردن تا بچه اشون به این قد و وزن رسیده پیر شدیم تا اکی شدن 

حالا مثلا سه قولو یا دو قولو بودن افتخاره که چشم بزنن😒

یگی از فامیلای شوهرمم یه نوه داره بخداوندی خدا همش اینو میبینم میگم فرشته خدا چرا اینجوری خوش قیافه نیست بچه البته حتما بزرگ بشه خوشگل تر میشه چون به مادرش رفته کوچیکی مادرشم همین بود

بعد ماوربزرگش هر کی ببیندش میگه ماشاءالله یادت فره فلانی جون😐🤣

نمیدونم چرا یاد اون افتادم

اون خانم هم احتمالا واسش جالب بوده وگرنه این دوره زمونه کسی تحمل یکی رو نداره چه برسه ۲ تا یا سه تا