2777
2789

کجارو انتخاب میکنید؟؟ خودتون تهرانید و دانشجوی شیراز هستید 

خودم بین اصفهان و مشهد و لرستان موندم‌ انتخاب شما کدومه و چرا؟

استعداد علاقه ای پیگیر شده است 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من الان دلم هوای مشهد رو کرده ،پس میرفتم مشهد

از طرفی الان چون هوا گرمه به انتخاب خودم باشه فقط میرم اردبیل یا جنگل های ارسباران

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 
من الان دلم هوای مشهد رو کرده ،پس میرفتم مشهداز طرفی الان چون هوا گرمه به انتخاب خودم باشه فقط میرم ...

اردبیل بچه بودم رفتم سرعین شو یادمه خیلی قشنگ بود 😭 راست میگی اونجا هم قشنگه 🥲 تنهایی خیلی دور نیست؟ نسبت به اصفهان دورتره یا نزدیک

هیچکدوم من با سفر روحیم خوب نمیشه

منم همینمممم ولی حوصله م سر رفته دیگ تو خونه تکونی فرزندم هستم واقعا نمیدونم چیکار کنم 🥲

چون الان حوصله سفر طولانی مدت ندارم می‌رفتم لرستان بیشه دو روز می موندم فقط

نسبت به اصفهان جاهای دیدنی کمتری داره؟ کجا ها برم؟

نسبت به اصفهان جاهای دیدنی کمتری داره؟ کجا ها برم؟

آره زیاد جای دیدنی نداره من که رفتم یه قلعه فلک افلاک بود که اصلا خوشم نیومد باغ رفتیم و بیشه هم خوب بود ولی چون ایرانگردی کرده بودیم بیشه آخرین مقصد بود خسته بودیم ولی قشنگ بود

اردبیل بچه بودم رفتم سرعین شو یادمه خیلی قشنگ بود 😭 راست میگی اونجا هم قشنگه 🥲 تنهایی خیلی دور نیس ...

نسبت به اصفهان دورتره ولی جای قشنگیه واقعا

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی