2777
2789
عنوان

توجه‌شوهرم به دختر بچه

308 بازدید | 19 پست

من تازه زایمان کرده ام خیلی دلم توجه شوهرمو میخاد

شوهرم دختر بچه اصلا دوست نداره ولی امروز تو‌فامیلشون یه دختر بچه بود همش اونو میبوسید و‌باهاش بازی میکرد به دختر بچه حسادت کردم

چجوری این حسمو از بین ببرم

تا حالا ندیده بودم شوهرم دختر بچه ای ببوسه 

بهم یه حسی اومده انگار داشت دختر بزرگ رو‌میبوسید منطقم کار نمیکنه حسادت میکنم به دختره

بچه خودتون چیه؟

هورمونات هنوز متعادل نشده

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیز دلم اصلا به دلت بد راه ندی اینا طبیعیه بعد زایمان زنا خیلی حساسن خودت نمیدونی بعد ها به حالت میخندی

فقط لذت ببر از روزات 

من شده بودم ۱۰۰ کیلو اعتماد به نفس صفر یاد روزا بخیر الان دوباره اوکی سدم هورمونام اوکی شو به افکار اون روزا میخندم

خدابخیربگذرونه حواست بخودت باشه بااین افکار ترنزنی به زندگیت

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

پسره

زیاد حساس نباش اونم دیگه پدر شده فعلا تو شوکه

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه

منم تازه زایمان کردم 

واین احساسات طبیعیه

من راهکارم اینه که هرحسی ازهر حرف یا رفتاری اش  می گیرم به خودش میگم و باهاش صحبت میکنم وحسم  رو میگم

واونم قشنگ برام دلیل رفتارش رو توضیح میده ودیگه اون رفتار رو انجام نمیده تاحساس نشم

شما هم باهمسرت صحبت کن هر روز هرلحظه هرساعت و ازاحساساتت براش بگو 

از زیاد شدن این احساسات دراثر نگفتن ، جلو گیری کن 

شیرین اومده براش ..براخودت پیش نیومده بچه ای برات شیرین بیاد

من همیشه توهرشرایط خداروشکر میکنم وهمیشه ازحسادت وحاشیه فراری هستم..خداروشکربابت هرچه داد وهرچه نداد که داده ها نعمت ونداد ها حکمت خداوندهستن