2777
2789

دختر من نزدیک یه ماهشه سه‌چار روزه غیر عادی میخابه ینی شبا تا صب میخابه برای شیرم بیدار نمیشه هرچی بزور بیدارش میکنم بیدار نمیشه شیر بخوره ب بدبختی چند تا مک میزنه باز میخابه،برای دل دردش بهش قطره کولیکز میدم اونو ک بخوره کلا روزاهم خابه،بردم دکتر معاینه کرد گفت زردی هم نداره طبیعیه خابش اما قبل این س چار روز اصلا اینطور نبود بخدا انقدر شیطون و سرحال بود الان زیاد میخابه بی حاله تو خاب .نمیدونم چکار کنم از استرس شیرمم کم شده توروخدا بگین چ کنم اخه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام گلی 

بازم تلاش کن بیدارش کنی یا تو خواب بش بدی ،  ان شا.. چیزی نیس اما فردا عصر برو یک متخصص اطفال خوب تا چک کنه خیالت راحت بشه

خدای مهربونم  به تو قرصه دلم                                             لطفا تاپیک کتاب من رو تگ کنین متشکرم 🌱🌸

برای زیاد شدن شیر  ، خرما ، قطره شیر افزا ، غذای مایع بخور

خدای مهربونم  به تو قرصه دلم                                             لطفا تاپیک کتاب من رو تگ کنین متشکرم 🌱🌸

🍼۲۳ خوراکی برای افزایش شیر مادر🍼

.

شیر افزاها:

🔹حلیم گندم همراه دارچین و عسل

🔸شیر محلی با مصلحات

🔹زرده تخم مرغ عسلی با اویشن

🔸شیر برنج با شیره انگور

🔹کاچی همراه تخم شنبلیله کوبیده، رازیانه، سیاه دانه

🔸بادام، بادام هندی،کنجد

🔹جوانه گندم و جو

🔸فرنی و حریره آرد برنج و گندم، همراه رازیانه

🔹هویج و زردک

🔸انگور

🔹توت سفید

🔸شوید

🔹انجیر

🔸قدومه

🔹کاهو

🔸آویشن

🔹زیره

🔸گلپر

🔹رازیانه

والا من یکی از قل هام اینجور بود 

شبا با بدبختی بیدارش میکردن وقتی ک نوزاد بود 

الانم همینجوره وقتی میخابه تا صب میخابه اصلا بیدار نمیشه 

ولی قل دیگش همش دهنش باز بود گریه میکرد 

اگر وزنش خوبه و خوب شیر میخوره احتمالا سیره ک بیدار نمیشه 

ولی چون خیلی کوچیکه حتما بیدارش کن یکم شیر بخوره 

عوارض داروهای جدیدشو بخون شاید اونا باعث خواب آلودگیش میشن 

نهایتا اگر یدی ادامه دار شد یه ویزیت دیگه جای دیگه ببر 

ببر یه دکتر دیگه ،اینقدر خوابیدن طبیعی نیست ،احتمالا بخاطر دارو هستش ،هر دوساعت باید شیر بخوره ،نمیشه شب تا صبح فقط چندتا میک بزنه که ،پیگیری کن گلم 

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
والا من یکی از قل هام اینجور بود شبا با بدبختی بیدارش میکردن وقتی ک نوزاد بود الانم همینجوره وقتی می ...

امروز عوارض داذوشو‌خوندم نوشته گاهی خوابالودگی غیر طبیعی،ینی از قطرشه؟

یشب ندادم همش بیدار بود

اخ من فداش بشم یواش یواش بزن کف پاش چن قطره شیرتو بچکون رو لباش ک بره دهنش تا مزه مزه کرد سینتو بزا ...

خدانکنه عزیزدلم اره با زورم شده در حد پن و ده دیقه شیرش میدم الانم دیدم نمیشه سینمو بخوره شیرخشک دادم،دعاکن چیزی نباشه.البته قطره لعنتیو ندادم یشب خیلی خوب بیدار میشد

دختر منم همینطوره الان 50روزشه ولی من میدونم برا گوششه گوشش درد میکنه چندتا مک ک میزنه ول میکنه

صبحا خوبه عزیزم امروز از دو و نیم بیدار بود تا نزدیکای ده شب همشم در حال شیر خوردن و شیرخشک خوردن بود یدقه ولم نمیکرد قطرشو ک خورد باز خابید اعصابم بهم ریخته کاش نمیدادم

خدانکنه عزیزدلم اره با زورم شده در حد پن و ده دیقه شیرش میدم الانم دیدم نمیشه سینمو بخوره شیرخشک داد ...

خب نده اگه دل درد اینا نداره

شایدم دارو رو زیاد میدی اندازشو یکم کمتر بکن