2777
2789
عنوان

خانومای نوزاد دار توروخدا بیاین کمک لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 227 بازدید | 21 پست
خب نده اگه دل درد اینا ندارهشایدم دارو رو زیاد میدی اندازشو یکم کمتر بکن

از حد و اندازه ای ک دکتر هم گفته کمتر میدم بخدا،دیگ نمیدم اصلا دعا کن از قطرش باشه 

از حد و اندازه ای ک دکتر هم گفته کمتر میدم بخدا،دیگ نمیدم اصلا دعا کن از قطرش باشه

معلومه از قطرس

نگران نباش انشاالله ک مشکلی نیس ..ولی دیگه قطره رو فعلا چن روز قطع کن ببین بچت چجوره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معلومه از قطرسنگران نباش انشاالله ک مشکلی نیس ..ولی دیگه قطره رو فعلا چن روز قطع کن ببین بچت چجوره

ایشالله عزیزم خدا خودش بهم رحم‌کنه.چشم قطع میکنم کلا نمیدم دیگ مرسی عزیژم

اگر نوزادتون کولیک داره اصلا داروی الکی بهش نده 

حتما بادگلوشو بگیر ، شیر رو در دفعات زیاد و‌مقدار کم بخوره 

سرش حتما یکم بالاتر از بدنش باشه 

شیر خشک تا حد امکان نخوره یا مخصوص کولیک باشه 

در کل باید بزرگتر بشه تا خوب بشه 

مهم ترینش اینه که معدشو زیاد پر نکن

امروز عوارض داذوشو‌خوندم نوشته گاهی خوابالودگی غیر طبیعی،ینی از قطرشه؟یشب ندادم همش بیدار بود

پس احتمال داره از همون باشه 

اگر شک داری با یه دکتر مشورت کن شاید قطرشو عوض کرد 

سلام عزیزم خدا بهت لطف کرده بچه ی خوابالو آروم داده، خوب بود هی گریه می کرد. کلا نوزادی که اوکی هست زیاد می خوابه و حتما سیر میشه ک شب بیدارت نمی کنه. ولی محض احتیاط گوشش و زردیشو دکتر معاینه کنه بهتره... و گرنه اگه روز شیر می خوره ک هیچی نیست نگران نباش

صبحا خوبه عزیزم امروز از دو و نیم بیدار بود تا نزدیکای ده شب همشم در حال شیر خوردن و شیرخشک خوردن بو ...

اگر از دو و نیم تا ده شب یکسره بیدار بود و اصلا نخوابید ،این بیداری هم زیاده واسه نوزاد

خدای مهربونم  به تو قرصه دلم                                             لطفا تاپیک کتاب من رو تگ کنین متشکرم 🌱🌸