2777
2789
عنوان

سر و صدای همسایه

181 بازدید | 9 پست

با صدای چکش زدن همسایه طبقه بالا از خواب بیدار شدم سر درد گرفتم ‌نیم ساعت پیش!

هیچموقع اینطور نبودن بنظرتون فردا ب مدیر ساختمان بگم تذکر بده بهشون ؟ یا چون همیشه آروم بودن چشم پوشی کنم ؟

گارنت اسم یه سنگه که به دونه های انار هم میشناسن🙂 کاربری دوم و جدیدم ....

اگه بار اوله چیزی نگو 

حتما مشکلی پیش اومده بوده

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه بار اوله چیزی نگو حتما مشکلی پیش اومده بوده

ان شاء الله دیگه تکرار نکنن واقعا سرم درد گرفت ‌ باشه

سلام

اگر گروه دارید تو گروه بگو 

اما اسم نبر  

بگو لطفا تعنیرات رو قبل از ساعت ۲۳ انجام بدید

خدای مهربونم  به تو قرصه دلم                                             لطفا تاپیک کتاب من رو تگ کنین متشکرم 🌱🌸
سلاماگر گروه دارید تو گروه بگو اما اسم نبر بگو لطفا تعنیرات رو قبل از ساعت ۲۳ انجام بدید

نه عزیزم گروه نداریم 

ان شاء الله دیگه تکرار نکنن واقعا سرم درد گرفت ‌ باشه

گلاب بزن صورتت ، یه استامینوفن بخور

خوب بخوابی🌻

خدای مهربونم  به تو قرصه دلم                                             لطفا تاپیک کتاب من رو تگ کنین متشکرم 🌱🌸