2777
2789

سلام بچه ها حالتون خوبه میخواستم باهاتون حرف بزنم و بدونم به نظرتون این کارو بکنم یانه یک ساعت پیش دختر داییم زنگ زده میگه فوری پول نیاز دارم و تا ۱۰روز دیگه بهت میدم ۳۰میلیون پول میخواد و ۲۰۰میلیون از پول های شوهرم تو کارت منه به نظرتون بدون اجازه شوهرم به دختر داییم پول بدم چون شوهرم حیابم رو نگاه نمیکنه و نمیفهمه به نظرتون اگر بدون اجازه شوهرم بهش پول بدم که ۱۰روز دیگه بگیرم و بزارم سرجاش به نژرتون این کارو بکنم یانه یا بهش بگم ندارم و ندم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به شوهرت بگو اگ اوکی داد بهش بده

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

هرگز نکن

مامان من اینکارو کرد

البته ب بابام گفت. اما الکی ب خالم گفت ب شوهرم نمیگم ک مثلا خالم سروقت پس بده

قرار بود ۲ هفته ای پس بده  ۵ ماه طول کشید 

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

اگه شوهرت آدم خوبیه و متوجه بشه خون به پا نمی‌کنه، اگه دخترداییت برات خیلی عزیزه و خوش قوله... بازم نمی‌دونم، چرا خودتو بندازی تو دردسر؟

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
اون ده روزش میشه ده سال

بعد ده سالم ک خاست بده ی جوری رفتار میکنه انگار بدهکارشی 

ماهر دو افسرده ایم🥺من احساس میکنم اونی که تو دنبالش میگردی منم 🥺منم احساس میکنم اونی که من دنبالش میگردم تویی🥺

نه. اصلا و ابداا. جور دیگه جور کنه.. بگی شوهرت دیگه پول نمیده بهت ـنگی هم خبر دار بشه کلاا بهت بی اعتماد میشه و مثل خودت مخفی کار 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!