2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یعنی ترشحاتتون خیلی زیاده؟ انگار همش مثل تخمک گذاریه

تخمک گذاری متاسفانه ندارم دیگه وقتی سالم بودم بله داشتم

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤
عزیزم چرا پیگیری نکردی که درمان کنی

باورت نمیشه چقدر دکتر رفتم امپول زدم قرص های دوفامد ونمیدونم چی ۰خوردم فایده نداره 

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤
باورت نمیشه چقدر دکتر رفتم امپول زدم قرص های دوفامد ونمیدونم چی ۰خوردم فایده نداره

ای بابا متاسف شدم واقعا، بچه دارین؟

من اینماه اولین باره که پریودم عقب افتاده شکم رفته که نکنه تنبلی گرفتم

ای بابا متاسف شدم واقعا، بچه دارین؟من اینماه اولین باره که پریودم عقب افتاده شکم رفته که نکنه تنبلی ...

نه عزیزم مجردم جرات ندارم ازدواج کنم یهو شوهره بگه ناقص بودی وفلان زبونش روم درازبشه

نه عزیزم مجردم جرات ندارم ازدواج کنم یهو شوهره بگه ناقص بودی وفلان زبونش روم درازبشه

والا گلم اینروزا هموناییم که میتونن بچه دار بشن با هزارتا راه و روش پیشگیری میکنن که بچه دار نشن،

دیگه کسی فکر بچه نیست، انشاالله یه عشق خوب و واقعی نصیبت بشه

ای بابا متاسف شدم واقعا، بچه دارین؟من اینماه اولین باره که پریودم عقب افتاده شکم رفته که نکنه تنبلی ...

دیر شده نکنه عفونت داری یا بارداری 

والا گلم اینروزا هموناییم که میتونن بچه دار بشن با هزارتا راه و روش پیشگیری میکنن که بچه دار نشن،دیگ ...

ممنونم ازدعای خیرت عزیزم انشاالله خیر ببینی توزندگیت تاخیر پریودی نکنه بخاطر عفونته منکه تنبلی شدید و فیبروم وکیست دارم دیر نمیشه اما حجم خون کم میشه فقط

دیر شده نکنه عفونت داری یا بارداری

آزمایش بارداری دادم منفی بود، امروزم رفتم سونو،

مشکل خاصی وجود نداشت،

والا اینروزا هرکیو میبینی میگه تنبلی دارم خیلی زیاد شده

ممنونم ازدعای خیرت عزیزم انشاالله خیر ببینی توزندگیت تاخیر پریودی نکنه بخاطر عفونته منکه تنبلی شدید ...

فدای تو گلم،

همینکه پریودت عقب نمیوفته خیلی نشونه خوبیه،

سعی کن ورزش کنی، تغذیتو سالم کنی ایشااله حل میشه

فدای تو گلم،همینکه پریودت عقب نمیوفته خیلی نشونه خوبیه،سعی کن ورزش کنی، تغذیتو سالم کنی ایشااله حل م ...

حق باشماست عزیزم گوش میدم به حرفتون