2777
2789
عنوان

بارداری خارج رحم

| مشاهده متن کامل بحث + 175 بازدید | 23 پست
نه بابا اینجوریا نیست درسته خارج رحمی خیلی لفتش بدی خوب نیست اما منظور دیگه یکی دو هفته نیست اینارو ...

واقعا بتام خوبه؟

اگر با این بتا ساک دیده نشه حطرناک نیست؟

من همش به شوهرم میگم اگه امشب بیدارت کردم زود بلند شو بریم بیمارستان همش میترسم یهو دردم بگیره با اینکه هیچ درد و علائمی ندارم

بتا چند بود عزیزمچرا سقطشدمخیلی متاسفم

همون اوایل ازمایش دادم هزار و خورده ای بود دیگه ندادم چون میدونستم اینم مث قبلی سقط میشه،مرسی عزیزم ولی نگران نباش مطمئن باش نتیجه میگیری فقط خودتو نباز

من حسابم ز همه مردم این شهرجداست🌱من امیدم به خدا،بعدخدا،هم به خداست….💫🌓

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا بتام خوبه؟اگر با این بتا ساک دیده نشه حطرناک نیست؟من همش به شوهرم میگم اگه امشب بیدارت کردم زو ...

نه عزیزم یه هفته صبوری کن دوباره برو نگران نباش 

خارج رحمی هم با یه هفته هیچ مشکلی پیش نمیاد اگه اون موقع ساک ندیدن نگران باش که انشالله هم میبینن 

ب من گفتن با بتا ۶۰۰۰ همه چی مشخصه فقط یه ساک اونم ب زور مشخص بود نه جسم زرد نه جنین

من تجربه خارج رحم دارم. بعد از 10 روز تاخییر تازه بتام مثبت شد در صورتی که بی بیچکام حاله مینداخت تازه با 400 مثبت شد بعد هی بالا پایین میرفت. تو رحم ساک دیده نمیشد ولی درد داشتم و لکه بینی. بالاخره تو لوله دیدنش. با یه امپول متوتروکسات دفع شد نگران نباش

من تجربه خارج رحم دارم. بعد از 10 روز تاخییر تازه بتام مثبت شد در صورتی که بی بیچکام حاله مینداخت تا ...

عزیزم بستری شدین برای امپول؟

منو امروز بستری کردن گفتن تا ی هفته باید باشی

عزیزم بستری شدین برای امپول؟منو امروز بستری کردن گفتن تا ی هفته باید باشی

بله ولی یه شب بستری شدم امپول زدن فرداش مرخص شدم تا 3 روزم دفع شد. موقع دفع یه درد پریودی گرفتم سریع دفع شد. نگران نباش چیزی نیست