2777
2789
و همچنین❤️کنترل داره میتونه جریانشو متوقف کنه ولی خبر نمیده البنه منم فعلا اموزش مدادم که پوشکو بذار ...

نه بابا میگم که همههههه چیو سر در میاره پی پیشم میگه فقط جیششو نمیگه میگم چرا نمیگی میگه نمیدونم ته.  که

نه بابا میگم که همههههه چیو سر در میاره پی پیشم میگه فقط جیششو نمیگه میگم چرا نمیگی میگه نمیدونم ته. ...

من تجربه ندارم ولی به نظرم چند بار ببرید توی دستشویی جیش کنه با خسش اشنا بشه بهتر میگه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بابا میگم که همههههه چیو سر در میاره پی پیشم میگه فقط جیششو نمیگه میگم چرا نمیگی میگه نمیدونم ته. ...

هر کی بخواد بره مغازه هر وقت باشه نیمه خوابم باشه میگه به منم بستنی تاتائویی بِدَر

من تجربه ندارم ولی به نظرم چند بار ببرید توی دستشویی جیش کنه با خسش اشنا بشه بهتر میگه

بدونی چه کارایی کردم تا بگه

همسایمون میگفت بوقتش اونم میگه پسرش هم مثل پسر من بوده یکدفعه ای خودش گفته

دختر من بجای این که بگه خوشمزست میگه بدمزست😍😂دیروز داشتیم توپ تو سبد مینداختیم همگی بعد سبد دور بو ...

😂😂😂😂خدا حفظش کنه 

من وقتی اینطوری حرف میزنه دوس دارم گازش بگیرم