2777
2789

تاحالاشده خودتون یااطرافیانتون به خاطرپول دوست پسرشوول کنه بره بامردپولدارازدواج کنه به نظرتون 

چه بلایی سراون پسرمیادگناه نیست 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ارع‌رفیقم

نه‌بنظرم،‌تصمیم‌عاقلانه‌‌بهترینه

به‌زودی‌به‌هدفم‌میرسم*             "درخودم‌‌‌‌‌‌پیروزی‌رامیبینم‌برای‌همین‌اصرار‌ب‌بازی‌دارم"                         هرکسی‌لازم‌باشد‌میماند؛تقلاچرا؟! '  "پروف‌خودمم"                                        goftino.com/c/EGkmsA                          

نه اگه پسره مرد بود ک فرصت نمی‌داد دختره ب کسی دیگه بله بگه فوری میگرفتش

با انسان ها نیک باش عزیز من..((اما رقیق،کمرنگ و بسیار دور....))چرا که هیچ موجودی مانند آدمیزاد،نمی‌تواند از نیکی پشیمانت کند..

چطور اون اگه یه دختر خوشگل تر پیدا کنه شوت میشه میره تو هوا تو هم کار خوبی کردی به اون فکر نکن اونا بلدن از پس خودشون بربیان 

هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند.هیچ جنس مذکری به هیچ وجه نه توی تاپیک های من شرکت کنه ، نه منو ریپ بزنه ، نه بهم درخواست دوستی بده ❌

ابجیم دوس پسر سابقشو ول کرد رفت با یکی دیگهراستش پسره گناه داشت ولی الان خوشبخت تره

فاطی‌چن‌سالشه‌خواهرت

به‌زودی‌به‌هدفم‌میرسم*             "درخودم‌‌‌‌‌‌پیروزی‌رامیبینم‌برای‌همین‌اصرار‌ب‌بازی‌دارم"                         هرکسی‌لازم‌باشد‌میماند؛تقلاچرا؟! '  "پروف‌خودمم"                                        goftino.com/c/EGkmsA                          

من دوس پسرمو به خاطر عشق به کراشم و فقیر بودنش ول کردم و الان با همون کراشه ازدواج کردیم و خیلی هم راضی ام

اونم نبود ولش میکردم

چون واقعا پول برای ازدواج نداش

از طرفی هم پررو شده بود و روم داش عیب میذاش

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨