2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استخونمم کوچیکه😑

خب باید بری حجم بگیری دیگه ربطی ب استخون نداره عضلاتت حجم بگیرن اوکی میشه

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️🏋‍♀️Pilates🏋‍♀️bodybuilding 

۳۶

منم همین سایزم...هیچ راه حلی هم براش پیدا نکردم...اون روز از یه کفشی تو بازار خوشم اومد سایز ۳۷ داشت پوشیدم دیدم یا خدا ۳۷ هم چه قدر بزرگه...۳۶ هم که نداشت اگه داشت هم انگار پای بچه بود تا پای یه آدم بزرگ سال...هیچی دیگه اومدیم بیرون.

فقط 4 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!

اسی سایز کفشت و میگی؟😐😐😐

من ازون موقع فک میکنم داری میگی کلن پاهات کوچیکن😂

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️🏋‍♀️Pilates🏋‍♀️bodybuilding