2777
2789

اگه اون موضوع رو میگی یه تاپیک زد گفت جاریش وبرادرشوهر اومدن خونشون مهمون اینم حرف رو بازکرده اخرش رسید به اونجاکه جاری اس داد بگم غلط کردم حله؟

😍😍دوست جونی میشه برا حاجت دلم دعاکنی؟😍😘😚😙😗😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه اون موضوع رو میگی یه تاپیک زد گفت جاریش وبرادرشوهر اومدن خونشون مهمون اینم حرف رو بازکرده اخرش ر ...

عه

همونکه برا شوهرش استیکر فرستاده بود که فاطمه عاشقته و موهاشو چون بلند بوده جلو شوهر سپیده واکرده بود

همونو میگین؟

برادر شوهره فهمیده جا نخورده؟

عه همونکه برا شوهرش استیکر فرستاده بود که فاطمه عاشقته و موهاشو چون بلند بوده جلو شوهر سپیده واکرده ...

اره

میگفت اومدن خونه و گفته دلت واسه شوهر من تنگ میشه خوب زود به زود بیا

گفته من نبودم..

هر چی استاتر گفته دختره قبول نکرده شوهرشم بهش گفته بی خیال

بعد اس می ده بهش که پیام بهش ندی و میگه خوب دلم براش تنگ می شه دختره هم می گه الان اسکرین شات و می برم به شوهرت نشون می دم اونم گفته اگه بگم غلط کردم قبوله 

عه همونکه برا شوهرش استیکر فرستاده بود که فاطمه عاشقته و موهاشو چون بلند بوده جلو شوهر سپیده واکرده ...

استارتر میخواست بگه شوهرش نذاشت برادرشوهربفهمه موضوع رو  جاری هم همونجاکه خونه اینابودن اس داد بگم غلط کردم حله؟من از تاپیک قبلیش خبرنداشتم فقط تاپیک جدید گفت استیکر داده فاطمه دوست داره

😍😍دوست جونی میشه برا حاجت دلم دعاکنی؟😍😘😚😙😗😍