2777
2789
عنوان

این دروغ چطوره به خانواده ام بگم

698 بازدید | 42 پست

بچه ها میخوام با خانواده ام قطع رابطه کنم

دروغ هم بلد نیستم و اولین دروغمه

من ۱۴ و ۱۵ ساله ازدواج کردم و بچه هم دارم

خانواده امم خیلی تحمل کردم که به اینجا نرسه ولی در اخر تصمیم نهاییم رو بر قطع رابطه کامل گرفتم و میخوام دیگه فقط عید به عید برم خونشون

فقط بچه ها میدونم پدر و مادرا فرشته اند و این حرفا

ولی واسه من نبودن متاسفانه. پس تصوری که از پدر و مادر خوب خودتون دارین رو تعمیم ندین به من 

من خیلی خیلی بهم بدی کردن و دیگه راهی برام نمونده و حتی همین الانشم دیر کردم واسه قطع رابطه

حالا مشکلی که هست واسه قطع رابطه

اونا حرف منطقی رو قبول نمیکنن

و قطع رابطه هام موقتیه و بخاطر ترس از ابروشون میان دنبالم که فقط منو ببرن به فامیلا نشون بدن تا پشتشون حرف در نیاد !وگرنه یک درصد واسه رفع اسیبهایی که بهم زدن تلاشی نمیکنن و یک درصد من براشون اهمیت ندارم

حالا میخوام بگم سرکار میرم و شاغلم

تا به این بهونه جواب تلفن ندم و بگم مشغول کارم

و هم بگم سر کارم و نمیتونم رفت و امد کنم

یه تاپیک قبلا زدم بچه ها گفتن لو میره

ببینید این دروغ چطوره

بهشون بگم کار اینترنتی میکنم 
پاسخ گویی یک سایت فروش رو میکنم و باید انلاین باشم مدام و جواب مشتری های سایت اینترنتی رو بدم

اگر بگن چرا جواب تلفن نمیدی ؟
میگم چون داشتم جواب مشتریو میدادم

اگر بگن چرا نمیایی 

بگم چون فقط گوشی نیست باید پای کامپیوتر هم باشم و جواب مشتریو بدم

جمعه ها چرا نمیایی؟

چون تعطیلی نداره کارم جمعه ها هم باید یه تایمی رو جواب بدم

حقوق چقدر میگیری
ماهی ۵ تومن
چرا حقوقت کمه
دیگه تو خونه ام به کارا و بچه امم میرسم خوبه دیگه !

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه آخه سر کار رفتن که به هر حال همه تایم آدمو نمیگیره

دیگه مثلا میگم از ۷ صبح کار میکنم مثلا تا ۷ شب

بقیه ساعتمم به کار خونه و اشپزی و بچه میرسم 

دیگه وقت رفت و امد ندارم

دیگه کار بهونه است که هر چی گفتن بگم کار دارم !

چون هرچی بهونه میارم و میگم یه چیزی میگن

میگم بچه کلاس داره . مدرسه است . درس داره . کارخونه دارم .... هرچی بگم ی جواب میدن

بگم سر کارم . دهنشون بسته بشه کلا دیگه

بهشون بگم کار اینترنتی میکنم پاسخ گویی یک سایت فروش رو میکنم و باید انلاین باشم مدام و جواب مشتری ها ...

اره خوبه 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

بهشون بگم کار اینترنتی میکنم پاسخ گویی یک سایت فروش رو میکنم و باید انلاین باشم مدام و جواب مشتری ها ...

تا کی میخوای دروغ بگی

بعد یه مدت حالت از خودت بهم میخوره

راستشو بگو

شاید...روزی...جایی...خوشبختی اتفاقی سری به من هم بزند...

شماره تلفن عوض کرده حتی خونه رو میتونی جا به جا بشی آدرس ندی آسونش کنی مستقیم بگو نمی‌خوام ارتباط داشته باشم 

میشه هرکس امضامو خوند برام صلوات بفرسته ؟ امام رضا شما ضامن آهو شدی قربونت برم میشه ضامن منم بشی!؟من شکستو پذیرفتم 🦋🤍اما می‌دونم همیشه اینجوری نیست