2777
2789
عنوان

یعنی خدا خودش دلش برام نمیسوزه

134 بازدید | 11 پست

ها!!!جدی دلش نمیسوزه بگه گناه داره خب بسشه اینجای زندگیش دیگ زیادفشاراومدروش😭من حتی عرضه خودکشی ندارم نمیگه این۳۰سالش داره میشه عین۳۰سال بدبختی کشیده بعدخودکشی کنم میخوادناراحت بشه روش میشه ازم دلخوربشه!

عزیزم نمیدونم مشکلاتت چقدر بزرگه که ناامید شدی اما خب شاید هر کدومش یه راه حلی داشته باشن

عزیزم شما هنوز ۳۰ سالته،میدونی چقدر فرصت داری همه چیز رو درست کنی؟ میدونی چقدر فرصت داری تغییر کنی؟

این حس ناامیدی شدید و اینکه احساس بدی نسبت به خودمون داشته باشیم خیلی وقت ها اتفاق میوفته و طبیعیه ولی وقتی زمان بگذره شاید حتی یادمون نیاد قبلا برای چی انقد ناامید بودیم

به خودت و ذهنت استراحت بده،فکرت رو اروم کن و تصمیمای درست بگیر برای زندگیت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم نمیدونم مشکلاتت چقدر بزرگه که ناامید شدی اما خب شاید هر کدومش یه راه حلی داشته باشنعزیزم شما ه ...

بخدایادم نمیره دردایی که تااین سن کشیدم یادم نمیره😭😭هرروز تازه ترن برام تموم جونم دردمیکنه خیلی درگاهش شکر کردم😭😭😭ولی...

بخدایادم نمیره دردایی که تااین سن کشیدم یادم نمیره😭😭هرروز تازه ترن برام تموم جونم دردمیکنه خیلی در ...

درکت میکنم عزیزم مشکلاتی که گذشته اتفاق افتاده خیلی سخته فراموش کردنشون 

اما با یاداوری مشکلات هیچ چیزی حل نمیشه بلکه حالت بدتر هم میشه و هی میخوای بهش فکر کنی و زندگی عذاب اور میشه

شاید با یه مشاور صحبت کنی حالت بهتر میشه

تهش ک خوبه بهترازینجاس عذابی ک اینجامیکشم توجهنم میکشم

ن گلم به نظر تو خوب میرسه ولی این دنیا بهتر از اونجاس خود کشی کار ادمای ضعیفه اونایی ک خودشون خیلی ضعیف میدوننن