2777
2789

ساعت کاری شوهرم ۶ تا ۸ شب هست

منم ی دختر دو سال و نیمه دارم 

تقریبا همه چیز با خودمه

امروز صبح من ۸ بیدار شدم

درس خوندم تا ۱۱ که دخترم بیدار شد بعد کارای خونه رو کردم و دوس گرفتیم و نهار خوردیم رفتیم مهد کودک دخترم بعدش رفتیم باشگاه هم خودم هم دخترم کلاس داشتیم بعد ۷ اومدم خونه شام درست کردم و پذیرایی از همسرم شده ۱۰

حالا شوهرم امشب گلا خواب بود بعد کار

دخترمم همس میگفت بیا بازی رفتم تیم ساعت بازی کردم با هاش

دیگه یهو سر شوهرم شزوع کردم  به غر زدن 

شوهرای شمام  اینطورن؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

16ساعت بیدار بوده خسته اس

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم

گناه داره بیچاره. 6 تا 8 واقعا شوخی نیست. 

من شوهرم 3.5  صبح میره 6 عصر میاد. وقتی میاد من سفره شامم پهنه، چایی و میوه و... 

میخوره و همونجا می‌خوابه منم درکش میکنم. 

بیاد خونه بعد از اینهمه ساعت غر بشنوه انصاف نیست

شوهر من 7/5میره تا 10یا 11شب وقتی برمیگرده اصلا نا نداره منم چیزی نمیگم واقعا خسته میشن گناه دارن 

میشه برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید ممنون میشم  خدایا شکرت بابت همه چی