2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یبار یجا چای خوردم خیلی تلخ بود دلیلشو پرسیدم گفتن گل محمدی ریختن توی چای حالا دیگه چه مدت و چه ت ...

من خودم چای را با دارچین دم کردم تلخ شد

با هل دم کردم عالی شد

من یبار یجا چای خوردم خیلی تلخ بود دلیلشو پرسیدم گفتن گل محمدی ریختن توی چای حالا دیگه چه مدت و چه ت ...

دمنوش فقط گل محمدی هم دم کنی اونقدی تلخ نمیشه

چای مدلهای متنوعی داره.ساده صبحانه عصرانه حتما چای گس بوده ک شما احساس کردی تلخ هست

من یک چای خریدم داخلش گل محمدی .گل یاس .انبه و چندتا چیز دیگه هست ینی هرکس میاد خونمون چای ک میخوره ...

تی بگ هست،که هر کدام یک طعم داره

یا 

یک چایی که مخلوطی از طعمها داره؟  مارکش چیه

من یک چای خریدم داخلش گل محمدی .گل یاس .انبه و چندتا چیز دیگه هست ینی هرکس میاد خونمون چای ک میخوره ...

من خودم پر زعفران و هل و دارچین و گل محمدی مبریزم رنگ و بوش محشره

ولی خب اکثر اوقات چای ساده ی ساده رو ترجبح میدم. اون چای فقط برا مهمونی ها هست

تی بگ هست،که هر کدام یک طعم دارهیا یک چایی که مخلوطی از طعمها داره؟ مارکش چیه

یک چای از مخلوط چندتا طعم هست 

دوست همسرم از خارج آورده داده بهش اسم نداشت پرس شده بود و روش شکل اون گل ها و میوه ها بود