2777
2789
عنوان

دیگه کم اووردم

194 بازدید | 25 پست

دیگه کم اووردم من اونو دوست دارم خانوادم چرا نیمخان قبول کنن ینی فکر میکنن من با کسی که اونا انتخاب کنن خوشبختم ؟این پسره جون منه :)اخه چرا من باید اینقدر بدبختی بکشم که بتونم با ادم مورد علاقم ازدواج کنم الان ۳سال شد دیگه میفهمممش زیر فشاره میدونم چقدر داره تحمل میکنه چقدر داره باب میل خانوادم خودشو عوض میکنه میدونم داره نابود میشه حمله پنیک گرفتم همین تازه حمله عصبی بهم دست داد همین ک نمیتونم سرمو جلوش بیارم بالا خجالت میکشم اخه چه گناهی کرده با من راه میاد اخه چرا 💔این همه ادم به راحتی به کسی که دوسش دارن میرسن ینی برا ما چرا باید سخت باشه دیگه کم اووردم خدااااااااا،😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چندسالته

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

دختر خواهرشوهرمم مثل تو شده 

یکی خیلی دوس داره ولی مامانش قبول نکرده

پسره خیلی خوبیه اهل کار 

ولی میگن شغلش خوب نیست باید پولدار باشه

سهم ما از این زندگی، چرا عادلانه نیست؟
دختر خواهرشوهرمم مثل تو شده یکی خیلی دوس داره ولی مامانش قبول نکردهپسره خیلی خوبیه اهل کار ولی میگن ...

خیلی بده خیلی بد💔آدم یکیو دوست داره اون تموم زندگیشه اینکه خانوادش راجب یه نفر دیگه حرف بزنن انگار شیشه خورد میکنن تو قلبش خواهش میکنم شما پشتش باشین من که کسی پشتم نیست💔

۲۲

پیش سه تامشاور خانواده وقت بگیر بعد مامانت بردار ببرپیش شون دیگ سه تا مشاور مشخص میشه 

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

خیلی بده خیلی بد💔آدم یکیو دوست داره اون تموم زندگیشه اینکه خانوادش راجب یه نفر دیگه حرف بزنن انگار ...

اتفاقا من حمایتش کردم با پسره هم حرف زدم

این پسر خوبیه معلومه چقدر صداقت داره ولی توقع حقوق بالای ۳۰ دارن

عمرا اگه پسر به این خوبی گیرشون بیاد همه چیش مثبت 

سهم ما از این زندگی، چرا عادلانه نیست؟
پیش سه تامشاور خانواده وقت بگیر بعد مامانت بردار ببرپیش شون دیگ سه تا مشاور مشخص میشه

باهام نمیان پدرم خیلی سرسخته هرچی خالم خاست یکاری کنه بریم مشاور نمیاد