2777
2789
عنوان

من یه دختر بدبخت و ساده هستم

| مشاهده متن کامل بحث + 240 بازدید | 27 پست
اعصاب نمونده واسم روانی شدم نشستم زیر پتو گریه میکنم الانم خونمونن من حتی نمیتونم یه اهنگ‌گوش کنم بم ...

واقعا حق نداری پولی که اون میده رو حروم کنی 

از فردا هم جوری رفتار کن که دیگه شرمنده من نمیتونم بیشتر این خودم و پول و خونم براتون بزارم لطفاً دیگه جای دیگه رو پیدا کنید من به اندازه کافی کمک کردم دیگه میخام رو زندگی خودم تمذمز

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر اعصابمو خورد کردی بگو ما پولمون کجا بود بابام به اندازه خرجی خودمون میده بگو زندایی خودتون خرج کنید بابای من راضی نیس فهمیده،بگو لطفا پول آب و برق و گازم بدید

الان رو نداشته باشی همیشه سوارت میشن

واقعا حق نداری پولی که اون میده رو حروم کنی از فردا هم جوری رفتار کن که دیگه شرمنده من نمیتونم بیشتر ...

من هر چیزی شد فردا بهتون اطلاع میدم بیاین بهم بگید چیکار کنم انصافا روانی شدم

دختر اعصابمو خورد کردی بگو ما پولمون کجا بود بابام به اندازه خرجی خودمون میده بگو زندایی خودتون خرج ...

دازم داغون میشم همیشه همینم همع سوارم میشن و ازم سواری میگیرن و همشون پیشرفت میکنن من میمونم و پسرفت

دازم داغون میشم همیشه همینم همع سوارم میشن و ازم سواری میگیرن و همشون پیشرفت میکنن من میمونم و پسرفت

گل من خجالت نکش اگه نمیفهمن با تندی بهشون بگو مرگ یه بار شیون یه بار

الان بد بشی بهتر از اینه که یه عمر سرویس بدی بعدم آدم بده خودت بشی خودتو همیشه سرزنش کنی

حداقل به مامانت بگو اون بهشون بگه

چقدر پرروان از دو تا بچه چه انتظاری دارن

گل من خجالت نکش اگه نمیفهمن با تندی بهشون بگو مرگ یه بار شیون یه بارالان بد بشی بهتر از اینه که یه ع ...

یه چیزی یادم رفت عنوان کنم این زنک رو پارسالم همین اتفاق افتاد ما بیرونش کردیم ولی بازم اومد تازه کلی باهاش دعوا کردیم فک کنید چقدر خودشو بیخیال جلوه میده آتیش میگیرم 

اگر سختته بهش بگی پول نداری موضوع رو با نامزد و پدرت مطرح کن و بگو پیشش ادا در بیارن اگر خونت بودن جلوش حرف بزنن اگر نه از قبل باهاشون هماهنگ کن زنگ بهشون بزن و گوشیو بذار رو بلند گو و اونا بگن که اینهمه پول بهت میدیم چیکارش میکنی توهم بگو خرج پول آب و برق میشه که اینجا یه تلنگر بخوره داییتم باشه اون لحظه همراه با زنداییت که چه بهتر بعدش بابات و نامزدت بگن از این به بعد بهت پول نمیدن چون زیاد ولخرجی میکنی . تمام این مکالمه هارو با دوتاش هماهنگ کن بعد بهشون بگو فلان ساعت زنگ میزنم بگن بذار رو بلندگو

اگر سختته بهش بگی پول نداری موضوع رو با نامزد و پدرت مطرح کن و بگو پیشش ادا در بیارن اگر خونت بودن ج ...

اگه همش توی یک روز انجام بده که زنه شک میکنه میفهمه هماهنگ کردن بازم می مونه

یه چیزی یادم رفت عنوان کنم این زنک رو پارسالم همین اتفاق افتاد ما بیرونش کردیم ولی بازم اومد تازه کل ...

خیلی رو داره واقعا 

دوباره یه دعوا راه بندازین بذارن برن البته اول پول خرجایی رو که کرده بده

معلومه از اون سگ روهاست 

داره ازتون سواستفاده میکنه خجالتم نمیکشن