2777
2789
عنوان

من یه دختر بدبخت و ساده هستم

238 بازدید | 27 پست

خانمای عزیز زن داییم نامزدیه اصلا خونه ی پدرش نمیره خونشون کنار خونه ی ما دارن درستش میکنن بماند ک از برق و آب ما استفاده میکنن برا درست کردن خونشون از طرفی مامانبزرگم با زن داییم دعواش شده اونم از اونجا قهر گرده اومده خونه ی ما همش غذا میپزه دریغ از اینکه حتی یه پیاز بخره 

مامانم و بابام جدا شدن و ما پیش هیچکدوم زندگی نمیکنیم منو برادرم جدا هستیم 

چیکار کنم شرش کنده شه از سرمون بابام یا نامزدم پول بهم میدن باید همش خرج شکم اینا کنم منم خرج نکنم از داداشم میگیرن 

راستش روم نمیشه به زبون بیارم خیلی کم رو هستم راه حل عملی بهم بدین

همشم باید کمکش کنم غذا بپزه یا یاید چیزی سرخ کنم یا یاید برم فروشگاه چیزی بخرم 

پوستمم به افتاب واکنش شدید نشون میده ظهر خانوم یادش میاد کاراشو ک برم اینو بخرم اونو بخرم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دو سه بار بهش گفتم زنگ میزنه داداش احمقم اونم میدوعه با پولی ک کار کرده میخره واسش😐

خب ب داداشت بگو پول نده 

بگه دستم خالیه

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

گفت برو بیرون پوستتو بهونه کنواسه خریدم بگو موجودی ندارم کارت خودتو بدهخجالت نکش

دوست دارم بمیرم فقط پولی ک الان باسد پس انداز کنم خزج شکم این مادر جن___ ها میشه

عزیز بگو ما دوتا اینقدر پول نداریم که چند نفر دیگه رو هم ساپورت کنیم بعدم بگو من دیگه نمیتونم کمک کن ...

اعصاب نمونده واسم روانی شدم نشستم زیر پتو گریه میکنم الانم خونمونن من حتی نمیتونم یه اهنگ‌گوش کنم بماند توی این وضعیت اقتصادی نامزدم هر روز دعواشه باهام‌میگه اینهمه پول چیکار میکنی هی بهت میدم 

ببین محل نزار به کارایی که میگه نرو بیرون براش قرار نیست توضیح بدی بگو کار دارم

وقتی میگه برو بیرون نشنیده بگیر چیزیم براشون نخر

دیگه میفهمن به مرور میرن 

لابد خودت جوری رفتار میکنی انگار مشکلی نداری 

ببین محل نزار به کارایی که میگه نرو بیرون براش قرار نیست توضیح بدی بگو کار دارموقتی میگه برو بیرون ن ...

ببینید قبلا یه بتر بیرونش گردیم بازم اومده فکر کنید خونه ی پدر خودش نمیره زنیکه ی جند______ مفت خور از این گوش میزنه به اون گوش در میکنه