ازشون هم میپرسی چرا شوهر میخوای میگن چون سنمون داره میره بالا 😑😑😑
خب بره بالا مهم خوشبختی و حس و حال خوبه
من تلاش نکردم؟ من که بهجای فرار، موندم و سعی کردم از نو بسازم. من که هزار بار بین ویرونهها دنبال یه نشونه گشتم؛ یه امید کوچیک، یه دلیل برای ادامه دادن. من که با تمام خستگیم، باز دستمو دراز کردم سمت چیزهایی که یه بار منو شکسته بودن. یعنی چی که میگی من تلاش نکردم ؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
دقیقاا صلا گذشت کردن های خانما شده شدید افتضاح شده !! خونه دار یا غیر خونه دار دارو ندارش بنام شوهرش میکنه بعد هرماه هم کار میکنه حق نداره ب شوهرش بگه پول !! از این دو مورد خیلی زیاد هست شوهر خانمش میزنه دیگ این عادت شده یکسره بار کتک شده اون خانمه !! دومی شوهر کتک خانمش داره خیانتش هم داره و یا کتک حذف کرده خیانتش داره!!! بعد خانمه توجیه شو ببینین میگه زندگیم هست اگ حرف طلاق بزنم منو کشته!! بعد او این وضیعت های زجر کش شون دوتا بچه هم اوردن ! بگی خب کتک داره خیانت داره میگه جدا نمیشم ک میکشتم یا بگی خب همه زجرها کشیدی میکشی جای نداری بری دیگ توو چرا آخه این شرایطت دوتا بچه بیگناه آوردی !!!
کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان و میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.
ازشون هم میپرسی چرا شوهر میخوای میگن چون سنمون داره میره بالا 😑😑😑خب بره بالا مهم خوشبختی و حس و ح ...
احساس میکنم اینجور ادما ادمای بی هدفی بودن که توی زندگیشون به موفقیت بالایی نرسیدن ( البته اونایی که دلیلشون برای شوهر کردن اینه نه همه ) همین یه انگیزست که درسامو بخونم 😔💅😂😂😂
من محو خدایم و خدا آن من استتتت😔👈👉میشه یه چی بگی انگیزه بگیرم واسه درس خوندن ؟ میسی ...
ازدواج خوب خیلی هم خوبه . ازطرفی اینجا موقع دعوا میان ودردودل میکنن ولی فردا که آشتی کنن نمیان که بگن چه همسرخوبی دارم .ازطرفی توخیلی ازدعواهای زن وشوهری هردو طرف مقصرن فقط توبعضیاش یک طرف مقصره.
اره بخدا بدتر از اونا زنایی که زن ستیزن ادم و از خودش بیزار میکنن چون خودشون و ۳ سالگی شوهر کردن بقی ...
وای آرهههه .. یه تاپیک دیده بودم دوسپسره یه دختره بهش تجاوز کرده بوده .. زنه برگشته میگه چرا ادم باید دوست پسر بگیره ؟ وقتی دوست پسر میگرفتی باید فکر اینجاشم میکردی 😐بجای اینکه دلداری بده داشت شر میگفت ...
من محو خدایم و خدا آن من استتتت😔👈👉میشه یه چی بگی انگیزه بگیرم واسه درس خوندن ؟ میسی ...
یجوری میگین انگار خودتون پدرا و برادرا و شوهرهای بقیه فامیل رو نمیشناسین...اونا رو ببین چجورین..؟؟خوب همه جا خوب و بد هست..مرد هن قلق داره.ازدواج که بد نیست..یه موقع هایی دعوا پیش میاد..برای همینه میگیم اینجا مجرد نیاد..دختر کم سن و سال نیاد.پسرا و مردا نیان.اینجا جای زنای متاهل و بعد باردار و زن زائو و شیرده و بچه دار هست بخدا...سایت بارداری و بچه داری بخدا..نباید عضو بشین