2777
2789
عنوان

نی نی سایت برای امشب بسه

| مشاهده متن کامل بحث + 522 بازدید | 49 پست

خوبه که به خودمون یادآوری کنیم

شخصیت آدما ، سبک زندگیشون ، کیفیت انتخاب هاشون عین هم نیست بنابراین درسته که میشه از زندگی بقیه درس بگیریم ولیکن ما مسئول قضاوت درباره زندگی بقیه نیستیم و نیازی نیست به خاطر کیفیت زندگی خصوصی و پر چالش بقیه خودمون رو اذیت کنیم و روح و روانمون رو درگیر کنیم 🌸

بزار یه چیزی‌بهت بگم هیچکس تاکید میکنم هیچ کس بدون نقص نیست پس طبیعیه بیان دردو دل کنن و بنالن اززندگی اما شاید یه لحظه بعدش حس کنن شوهرشون بهترین مرد روی زمینه 

❤️ ممنونتم خدا❤️❤️خدایا شکرت ❤️ درخواست دوستی نمیپذیرم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره بخدا بدتر از اونا زنایی که زن ستیزن ادم و از خودش بیزار میکنن چون خودشون و ۳ سالگی شوهر کردن بقی ...

دقیقا

طرف میگه باید برم دکتر شوهر گفته بری دیگ برنمیگردی

یکی گفته لابد میخوای بری دکتر زیبایی

خب مردا خوششون نمیادد

یکی گفته واجبه بری؟

یکی گفته بگو نمیرم تا تو منو ببری هر وقت برات مناسبه🙂

وای آرهههه ..‌ یه تاپیک دیده بودم دوسپسره یه دختره بهش تجاوز کرده بوده .. زنه برگشته میگه چرا ادم با ...

اره بخداااا 

تو هرررر موقعیییتییی زنه بدبخت مقصره 

یا من خودم مثلا یه اقایی مزاحم یه خانومی شده بود میگفتن که ارع کرم از خودته نباید درخواست دوستیشو قبول میکردی 

خلن بخدا

۱۱سال

عشقتون پایدار مردای قدیمی تر زمین تا آسمون بامردای جدید فرق دارن کلا ازدواجای یک دهه قبل پایدارتراز امروزی هاست 

❤️ ممنونتم خدا❤️❤️خدایا شکرت ❤️ درخواست دوستی نمیپذیرم 
آره متاسفانه اینجا اینطور که بخاطر این که فیک بودن بعضی از دوستان خیلی سریع ذهن ها می‌ره سمت این که ...

یادمه یکی از خوشی هاش و خوش بختیش تاپیک زد هجوم آوردن که خب که چی 

خب چیکار کنه بیچاره پشیمون شد 

دقیقاطرف میگه باید برم دکتر شوهر گفته بری دیگ برنمیگردییکی گفته لابد میخوای بری دکتر زیباییخب مردا خ ...

سم سم سم 

اخری سم پرومکسسس 

ادم حس میکنه اینا از اعماق سریالای صدا سیمایی اومدن 

ادم چل زیاد دور و ور من هست ولی اینا به اون میگن زکی

یکی کامنت گذاشته جای دختر مجرد اینجا نیست

والا راست میگه

جای هیچ انسانی ک مث من الکی حرص میخوره و دلسوزی میکنه اینجا نیست

چیه الکی خودمونو اذیت میکنیم

انگار ده تا شوهر عوضی دارم از بس خودمو میذارم جای این استارترا🤣

ما روبه خیر و نی نی سایتای رو ب سلامت

اینجا بمونه برای متاهلا وزائو ها

اره بخداااا تو هرررر موقعیییتییی زنه بدبخت مقصره یا من خودم مثلا یه اقایی مزاحم یه خانومی شده بود می ...

روانین ... از هرچی پیرزن پیرپاتاله بدم میاد .. همشون ۱۲ ساله بودن ازدواج کردن ۱۳ سالشون شد سه قلو باردار بودن ... هر چی که شد میگن بلاخره شوهرته فلانته ...😐 من یکی که میخوام شاغل شم از این کشور در برم ... 

من محو خدایم و خدا آن من استتتت😔👈👉میشه یه چی بگی انگیزه بگیرم واسه درس خوندن ؟ میسی ...

همه که بی هدف نیستن بالاخره هرآدمی تویه سنی نیازبه همدم داره خدا آدمارو باانواع واقسام نیازها آفریده ...

میدونم قشنگم گفتم بعضیا 🙂

من محو خدایم و خدا آن من استتتت😔👈👉میشه یه چی بگی انگیزه بگیرم واسه درس خوندن ؟ میسی ...

روانین ... از هرچی پیرزن پیرپاتاله بدم میاد .. همشون ۱۲ ساله بودن ازدواج کردن ۱۳ سالشون شد سه قلو با ...

اره بخدا 

تاپیک دیدم کع چند سالگی ازدواج کردید خیلیا گفتن ۱۳ ۱۴ ۱۹ چه خبرتونههه بابا چه خبرتونههه بخدا شهر ما زیادم از اون شهرای مدرن نیست ولی زیر ۲۰ فاجعس برای دختر ازدواج کردن 

بعد تا یکی ام میره بالای ۳۰ انقدر این حسو بهش میدن کع پیر شدی و وقت نداری وفلان و این حرفا

برید گمشید بابا