یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
تازه اینجا کلی ختم و چله میگیرن تا از این هول ها گیرشون بیاد صرفا برای اینکه تنها نباشن
من تلاش نکردم؟ من که بهجای فرار، موندم و سعی کردم از نو بسازم. من که هزار بار بین ویرونهها دنبال یه نشونه گشتم؛ یه امید کوچیک، یه دلیل برای ادامه دادن. من که با تمام خستگیم، باز دستمو دراز کردم سمت چیزهایی که یه بار منو شکسته بودن. یعنی چی که میگی من تلاش نکردم ؟
ی حرفی بزنم دوست گلم متاسفانه همیشه آدما تو خوشی ها یاد بقیه نمیکنند همین خودمون در نظر بگیر حتی تو خوشی ها یاد خدا نمیکنیم تا مشکلی پیش میاد شروع میکنم به دعا کردن و از خدا خواستن
اینجا هم همینطور اکثر تاپیک ها زمانی زده میشه فرد دچار مشکل پس خیلی جدی نگیر
مواظب حرف زدنتون باشید من با کسی کاری ندارم تا زمانی که کاری به کارم نداشته باشید. 🤞🏻 «عضو رسمی بتمن های سایت»💖🎀 https://daigo.ir/secret/21646061130🦄 🙃 لینک چت🙃