2777
2789
عنوان

میگه ازدواج کنیم ولی من دو دلم

387 بازدید | 44 پست

خیلی آقاس یک ساله باهمیم سن جفتتمون بالای سی هست و دغدغه درس و کار و اینا نداریم از اواخر فروردین میگه باید به خانواده ها بگیم رسمی بشه...تو فکر خرید خونه اس...چندوقت قبل گیر داده بود حلقه بخریم...من دوستش دارم حس امنیت پیشش دارم توجه و محبتش عالیه و اولویت رابطمون رعایت میکنه و براش مهمه....ولی من حس میکنم ادم ازدواج نیستم از خراب شدن کیفیت رابطم بشدت میترسم...میترسم مسئولیت و تنش های ازدواج حسمون کم کنه توجه مون کم کنه...مادر شدن که کابوس برام...رابطمون هم برای دوستی شروع شد نمیدونم کی و کجا انقدر جدی شد واقعا نمیخوام از دستش بدم ولی ازدواج رو هم نمیخوام...موندم چیکار کنم..راه درست چیه راه غلط چیه...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😐😐 درکت نمیکنم بدون ازدواج هیچ تعهدی نیست

دقیقا و من مشکلی ندارم این یکسال فرصت زیاده بوده برای دونفرمون کلی پای رابطمون موندیم میترسم این خواستن با ازدواج کم بشه

به هر حال یک عمر تنهایی که نمیشه، سنت هم پایین نیس که بگی هنوز وقت دارم، آدم برا ادامه زندگی باید شریک شرعی و قانونی داشته باشه، باور کن همدم از جنس حلال خیلی مهم هس تو مسیر زندگی، الکی اون شعارها رو هم قبول ندارم که ازدواج هدف نیست و بایدی توش نیس، تنهایی تا پایان عمر فقط مختص خداس، وگرنه فردا پس فردا خاهر برادر، دوست، آشنا، فامیل، همه پی زندگی خودشون هستن و شاید سالی چند بار بیشتر نتونن برات وقت بذارن، اونوقت خودتی و خودت که تنهایی برات خوش نمیگذره هیچی، خونه سوت و کور، نه کسی منتظرت هس، نه منتظر کسی هستی، مادرشدن هم که خود بهشت هس، اگه طرفت خوب هس، اوکی رو بده و سروسامان بگیر، اونوقت میبینی خونه زندگی خود آدم عین بهشت هس، پادشاه و اختیار دار خودت و خونه زندگیت هستی، البته اگه شریکت خوب باشه، هدف دار میشی، کلی ذوق و شوق تو وجودت به جریان میفته