2777
2789

بیاین بگین مثلا چطوری 

یعنی زیاد داشتید یه کاری میکردین یه فهمیدین راه ساده تری هم هست 

میخوام ایده بگیرم 

_لطفا اگه کاربری میشناسید که تو تاپیک هاش در مورد مهاجرت,برنامه نویسی,زبان خوندن نوشته و یا کاربری میشناسید که از نظرتون نابغست و خیلی موفقه بهم معرفی کنید از خوندن اینجور تاپیک ها خوشم میاد_اگه کسی هستید که تونستید تو اتلاف وقت صرفه جویی کنید و کارهاتون بازدهی بیشتری داشته باشه لطفا از تجربه هاتون بگید_تو این سایت از 80درصد ادما بدم میاد ولی یه تعداد ادم هستن که خوشم میاد باهاشون تبادل نظر داشته باشم پس عضو شدم_اگه امضامو خوندی رو پیامم ریپلای کن و یه فکت علمی بگو:)(چرت نباشه)(اگه میدونی بگو اگه نمیدونی نگو)منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را.بچه ها نخندینا💔
خب به درک بعدی

@niniyar‍ 

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب به درک بعدی

🤣🤣🤣عه

_لطفا اگه کاربری میشناسید که تو تاپیک هاش در مورد مهاجرت,برنامه نویسی,زبان خوندن نوشته و یا کاربری میشناسید که از نظرتون نابغست و خیلی موفقه بهم معرفی کنید از خوندن اینجور تاپیک ها خوشم میاد_اگه کسی هستید که تونستید تو اتلاف وقت صرفه جویی کنید و کارهاتون بازدهی بیشتری داشته باشه لطفا از تجربه هاتون بگید_تو این سایت از 80درصد ادما بدم میاد ولی یه تعداد ادم هستن که خوشم میاد باهاشون تبادل نظر داشته باشم پس عضو شدم_اگه امضامو خوندی رو پیامم ریپلای کن و یه فکت علمی بگو:)(چرت نباشه)(اگه میدونی بگو اگه نمیدونی نگو)منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را.بچه ها نخندینا💔
این بیشتر حین کار یهو خلق میشهاز ابتدا نه

موافقم 

سوالتون خیلی کلیهدر چه حوزه ای؟

کلی میگم خودم ایده ای ندارم 

کلا حس میکنم زیاد دارم تلاش می‌کنم در حالی که راه ساده تری هم هست 

مثلا ۱۷ ساعت درس میخونی بعد میبینی هیچی یا مثلا برنامه نویسی میری یادگیری ولی حس میکنی خیلی کند داری یاد میگیری 

فعلا نصف کارامو ریختم سر هوش مصنوعیاونم که پریمیوم نیست کامل انجام نمیدهولی باز از هیچی بهتره

اره خیلی خوبه👍

فعلا نصف کارامو ریختم سر هوش مصنوعیاونم که پریمیوم نیست کامل انجام نمیدهولی باز از هیچی بهتره

تولید تصاویر مورد نیاز با Ai به شدت به من کمک میکنه برای سرعت بخشیدن به بخشی از کارام

متن رو تایپ میکنی تصویر مورد نظرت رو برات میسازه

و نمیخواد دقایق زیادی رو صرف پیدا کردن تصویر مورد نظر بکنم.

کاربر آقا هستم // مهربانی مهمترین اصل انسانیت است . اگر کسی از من کمکی بخواهد به این معنی است که من هنوز بر روی زمین ارزش دارم.

تولید تصاویر مورد نیاز با Ai به شدت به من کمک میکنه برای سرعت بخشیدن به بخشی از کاراممتن رو تایپ میک ...

تولید تصویر رو من بیشتر وقتی حوصلم سر رفته استفاده میکنم ....

و بسیار حرص درآره 

هی توضیح میدی هی نمیفهمه

یکی تو فکر عشقه یکی تو فکر یاره ، یکی همیشه مست و یکی منم که تو نی نی سایت علاف و بیکاره
کلی میگم خودم ایده ای ندارم کلا حس میکنم زیاد دارم تلاش می‌کنم در حالی که راه ساده تری هم هست مثلا ۱ ...

در مورد بقیه چیزا کاری ندارم ولی درباره ی برنامه نویسی که رشته و شغل خودم هست هرکجا حس کردی برنامه نویسی رو کند یادمیگیری یعنی عملا شما مسیر رو کاملا اشتباه میری توی برنامه نویسی شما باید دقیقا حس کنی مثل یه جت داری پیش میری با انرژی زیاد با پیشرفت های زیاد و کلا از خودت راضی باشی 

یکی از دلایلی که باعث میشه توی دنیای برنامه نویسی فکر کنید خیلی کند جلو میرید استفاده از دوره های آموزشی اشتباه هست یا مدرس بی تجربه که بجای آموزش تخصص داره یه چیز انحرافی یاد میده و چون خودتون برنامه نویس نیستید فکر میکنید دارید درست میرید