2777
2789

امشب سر نماز نذر کردم با توجه به اینکه مشکل مهم ژنتیکی داریم و  باید کلی آزمایش پی جی دی و پی جی اس و اینا روی جنین هامون انجام بدیم و شاید شاید یکی دوتاش سالم باشه که بتونم انتقال بدم تازه اگه اونم مثل سه تای قبلی فوت نکنه و سالم و سلامت اگر به دنیا بیاد و سلامتیش و ماندگاری ش برامون محرز بشه، نذر کردم حتما یک بچه از بهزیستی میارم و تا آخر عمر بزرگش میکنم و هزینه شو میدیم تا جایی که خدا توان و قدرت بده کنارش وای میستیم .

این نذر رو اینجا نوشتم از ته قلبم و همسرم هم موافق هست و مشکلی نداریم . هر چی قسمت باشه اون میشه وگرنه صدها میلیون برای بچه دار شدن خرج کردیم و هنوز موفق نشدیم باید امضای خداوند باشه پاش . 

قدر بچه ها تونو بدونید و روی چشماتون بذاریدشون ، تا وارد مراحل ژنتیکی و مراکز ناباروری تخصصی نشدید و مثل ما درد آزمایش ها و آمپولهای سرطانزا رو نکشیدید و جوابهای ژنتیک جلوی چشماتون رژه نرفته ، بچه دار بشید و قدر شونو بدونید . 

امتحان بزرگی خداوند برای من در نظر گرفته ولی بازم دوستش دارم و امیدوارم سربلند بیرون بیام از این امتحان . 

از ته قلبتون برای بچه دار شدن همه ی چشم انتظار ها و من دعا کنید مخصوصا کسانی که امسال اولین بار هست میرن کربلا میگن هرچی بخوای مستجاب میشه ما رو فراموش نکنید .❤️❤️❤️

گاهی آدم با یه اشتباه ۱۹ نمیشه ، صفر میشه .