2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استخون های بدنت پُر و درشتن برای همین زیاد مشخص نمیشه تپلی یت

نه اصصصصصلاااااا من استخون‌بندیم خیلی ریزه قلمی محسوب میشم دلم میخواد درشت و گرد دیده شم ولی انگار نه انگار 

راحتم وزن اضافه میکنم واقعا نمیدونم چرا انقدر عجیبم

نه اصصصصصلاااااا من استخون‌بندیم خیلی ریزه قلمی محسوب میشم دلم میخواد درشت و گرد دیده شم ولی انگار ن ...

عزیزم مگه زن باید حجیم باشه😐زن باید ظریف باشه چرا میخوای گرد و درشت بشی درشت بودن برای مرده زن نباید درشت و حجیم باشه که😐

بیخودی وزنتو بالا نبر خودتو مریض نکن

عزیزم مگه زن باید حجیم باشه😐زن باید ظریف باشه چرا میخوای گرد و درشت بشی درشت بودن برای مرده زن نبای ...

نه شاید منو ببینی نظرت عوض شه 

نمیدونم چرا انقدر مریض حال و ضعیف و شُل میزنم 

دلم میخواد مثل هیلاری داف باشه اندامم اون الآن ظرافت نداره؟ آخه چقدر اضافه کنم درشت‌تر و محکم‌تر دیده شم؟ من استخوان بندیم ظریفه تو لباس مثل معتادا دیده میشم این اعصابمو به هم میریزه

۶۶ خیلی تپل میشه ها

من تا الآن انگار نه انگار اضافه کردم 

من هدفم ۷۲ هست ولی اینجور که میبینم تغییر حجمم تو لباس دیده نمیشه فکر کنم باید به ۸۰ برسونم 

میگم این وزن کجا گم میشه که حجم نمیشه؟